Srce ruke i lopata
Beginner
Колики носач за оволицке путоказе? Не знам да ли је само мени ово чудно...
Верујем да ту треба да поставе и семафоре и још понешто, али баш оволико да их смање
Skrenes levo za ledine a kad se zavrsi put i Vinogradska postane slepa do ledina jedino peske preko brda ili opet levo pa kroz Vinogradsku okolo... teska glupost
Колики носач за оволицке путоказе? Не знам да ли је само мени ово чудно...
Верујем да ту треба да поставе и семафоре и још понешто, али баш оволико да их смање
Deo Vinogradske pripada MZ Ledine.
Bajat je video.
Obrisao ti je komentar.Bajat je video.
Evo sta sam napisao Vlogzili ispod klipa, nadam se da se nece mnogo potresti:
Video ti je star vise dana, jer je magacin iza tebe vec pola razmontiran. Ja licno bio pre dva dana i okacio slike na poznatom forumu.
Bajat je video.
Evo sta sam napisao Vlogzili ispod klipa, nadam se da se nece mnogo potresti:
Video ti je star vise dana, jer je magacin iza tebe vec pola razmontiran. Ja licno bio pre dva dana i okacio slike na poznatom forumu.
Misli na to da navodno nije snimio u jednom danu 5-6 klipova i kačio za sledećih par dana po jedan.Izvinjavam se što pitam, šta mu dođe to "nijedan video nije sniman unapred"? Nije nikakvo podje*******avanje u pitanju ili kritika, već pitam jer ne razumem šta je hteo da kaže.
Прича Влогзила о нечему, немам појма о чему и каже отприлке:
“Мислим да може, али моје мишљење да не може”
Баш због тог последњег, превише често изјваљује нетачне информације. Огромна похвала за труд у смислу квантитета видеа али фали квалитет.
Sto je on jedan od najomrzenijih likova na forumu, nisam ispratio?
Neka radi covek, bar se trudi i snimci mu nisu losi. Eventualno da manje prica glupost.