Srce ruke i lopata
Beginner

Колики носач за оволицке путоказе? Не знам да ли је само мени ово чудно...
Верујем да ту треба да поставе и семафоре и још понешто, али баш оволико да их смање
Skrenes levo za ledine a kad se zavrsi put i Vinogradska postane slepa do ledina jedino peske preko brda ili opet levo pa kroz Vinogradsku okolo... teska glupost![]()
Колики носач за оволицке путоказе? Не знам да ли је само мени ово чудно...
Верујем да ту треба да поставе и семафоре и још понешто, али баш оволико да их смање![]()
Deo Vinogradske pripada MZ Ledine.
Bajat je video.
Obrisao ti je komentar.Bajat je video.
Evo sta sam napisao Vlogzili ispod klipa, nadam se da se nece mnogo potresti:
Video ti je star vise dana, jer je magacin iza tebe vec pola razmontiran. Ja licno bio pre dva dana i okacio slike na poznatom forumu.
Bajat je video.
Evo sta sam napisao Vlogzili ispod klipa, nadam se da se nece mnogo potresti:
Video ti je star vise dana, jer je magacin iza tebe vec pola razmontiran. Ja licno bio pre dva dana i okacio slike na poznatom forumu.
Misli na to da navodno nije snimio u jednom danu 5-6 klipova i kačio za sledećih par dana po jedan.Izvinjavam se što pitam, šta mu dođe to "nijedan video nije sniman unapred"? Nije nikakvo podje*******avanje u pitanju ili kritika, već pitam jer ne razumem šta je hteo da kaže.
Прича Влогзила о нечему, немам појма о чему и каже отприлке:
“Мислим да може, али моје мишљење да не може”
Баш због тог последњег, превише често изјваљује нетачне информације. Огромна похвала за труд у смислу квантитета видеа али фали квалитет.
Sto je on jedan od najomrzenijih likova na forumu, nisam ispratio?
Neka radi covek, bar se trudi i snimci mu nisu losi. Eventualno da manje prica glupost.