Gobao
Intermediate
Pored roze dal je bela ili ne sećam se više. ali da, na tom mestu ima dve kućeHvala za slike!
Jel onu rozu računaš kao dve ili ima još neka sem nje?
Pored roze dal je bela ili ne sećam se više. ali da, na tom mestu ima dve kućeHvala za slike!
Jel onu rozu računaš kao dve ili ima još neka sem nje?
Može. Pomere autobusku i pesački iza nje malo napred.Ne može drugačije.
Da, naravno.Ne može drugačije.
Koliko je meni poznato, niko ga nije kritikovao zbog ovoga. Čak šta više, bilo je i pohvala od strane forumaša zbog toga što radi.Ljudi taj covek gazi po blatu do kolena, po snegu, na plus 30 I vise, po kisi... verovatno je dao zadnju paru da kupi dron, kameru it'd...
Ja to postujem, bez obzira sto gotovo I ne slusam sta kaze. Kako god Vlogzila mi omogucava da imam uvid sa lica mesta sva gradilista po Beogradu, gotovo na dnevnom nivou. Ja sam mu duboko zahvalan, kao I svima drugima koji rade slican posao.
а као логичан след догађаја видим да надовежу нову саобраћајницу на постојећи кружни ток код Лидла
Pa dobro, verujem ja da si ti sve tako mislio, ali nisam o tome pričao. Već o činjenici da očigledno projekat, onako kako je definisan, ni sa svim ovim zakašnjenjima neće u celosti biti završen i da to većini i ne smeta. Ubice nas ta neempacipovana, gubitnicka, "daj šta daš, dobro je" logika.
MORAMO da budemo stroži, drugim rečima da odrastemo i sazrimo kao društvo.
Nebitno... Ajd.
I dobra vest je da se i ljudi iz roze kuće u broju 21-23 sele. Radnici iznose stvari i pakuju u kombi.
Danas nije bilo nikoga na kružnom toku ili oko njega. To su verovatno pripreme.Vlogzila kaže u videu da se kružni tok sprema za radove pominje neko izmeštanje kablova...??
Moguće. Pratimo sada dan za dan.Rešili su bez suđenja? Pa to je velika vest, a niko ne pominje