Veliki Blek1
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 22.06.2021.
- Pohvaljen
- 556
A jel ima video snimak ovoga?
Možda zato što je deo istog ugovora o izgradnji ili anex ugovora za deonicu NBGD Surčin.
Kakva crna Pozega,Boljare?Ovo je tu u Beogradu.
Pa Jakovo je u opstini Surcin.Logicnije je da se ovde postavlja,posto se petlja nalazi na 2 kilometara od petlje Milos veliki sa obilaznicom.
Dobro,ako ti ne razumes o cemu ja pricam,nije ni bitno.Ljudi razumeju.А одакле креће аутопут Београд - Пожега - Бољаре. С Марса?
Да, налази се у општини Сурчин, на аутопуту Београд - Пожега - Бољаре.
A čemu onda uopšte ova tema kada je ovo deo pomenutog autoputa.А одакле креће аутопут Београд - Пожега - Бољаре. С Марса?
A čemu onda uopšte ova tema kada je ovo deo pomenutog autoputa.
outside their paygrade sto bi se reklo, niko ih nije platio da sklanjaju rastinjeElem posle skoro 20 dana nasi hrabri putari su savladali zahtevan uspon kod granda i iskopali celih 340metara sirine sa pola metra dubine, nasuli su neku granulaciju i sada ce malo da nabace asfalta i cao. Ja ne mogu da verujem da nije dosao bager i sklonio barem 2m sa strane rastinje i da su poravnali da moze da se dise, ovako ce trotoar da bude neprohodan. Al sta ih briga uzeli su kes.
Изгледа да ту постоји тротоар по другој регулацији улице па су зато прекинули, а не због кинеске камере...I za kraj slika koja govori više od 2000 reči.Nepremostiva prepreka u vidu stuba za kineske kamere je zaustavila ove vredne pregaoce,kraj ivičnjaka nešto ranije da nije možda pored privremenog trotoara u planu i privremeni kružni tok!?Podsetiću da to nije najavljeno ali kao da je to neki problem(u ostalom ni onaj najavljeni nije izgrađen pa nikom ništa).I još jedna jaka poruka sa ove slike,kvadrat stana u verovatno nelegalno izgrađenoj zgradi na Ledinama 1450€.Bujrum,bar će budući stanari imati trotoar kojim će se spuštati u civilizaciju.
@Bezaninac lično mislim da od izgradnje većeg kružnog toka i spajanja sa Grčkom ulicom kroz surduk nema ništa.