E bas tako!Milanmst":2ppyldmi je napisao(la):E ovako da ne budete u zabludi o razlikama u odnosu na Sun City i informacije koje imamo do sada...
Sun City ima:
1. Spušteni plafoni
2. Roletne spoljne one debele električne koje su 5x lepše a i skuplje
3. Ukrasni zastori na fasadi koji se pomeraju po terasi
4. Stolarija kvalitetnija, više komora ima (ne razumem se previše ali su mi rekli u Merinu da je to zbog toga što je ovaj kompleks sa manjim potrebama što se tiče zvučne izolacije...A toplotna izolacija???)
5. Radijator u kupatilu metalik boja izgleda fantastično
6. Stolarija u dnevnoj sobi 3-krilna i praktično je ceo jedan zid stolarija koja gleda na terasu
7. Ugradne kutije za osigurače
8. Pločice u kuhinji pola zida a ne dva reda
9. Daske ispod prozora
10. Oblik radijatora u dnevnoj sobi: zbog celog zida u stolariji, postoje 2 vertikalna radijatora skoro do plafona
11. Oluci ne postoje
Ovo je ono što sam do sada primetio... A inače buraz je platio stan na 3. spratu u Sun City po 1600 eur/m3, mada je kasnije podignuta cena. A ja međ prvima ih jurio i dobio 1700 za drugi sprat. Mislim da su zaista nepotrebno škrtarili na mnogim stvarima, a ovo što odskače od ugovora trebalo bi da im svi jasno predočimo čim prva zvanična poseta krene na gradilište. Mislim čak da ne bi stavili ni spoljnu stolariju od poda do plafona da im se kupci nisu počeli u velikom broju žaliti. Svako ko je pratio gradnju GG od samog početka mogao je da vidi da su prvo napravili najobičnije prozore i da je sve naknadno sređeno i sečeno nakon urgencija ljudi koji su već kaparisali i to su čak i iz Merina rekli... dakle složni ako budemo u zahtevima možda ih i nateramo na neke izmene.
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka