Šta je novo?

Gornji grad - Zemun [Stambeni kompleks]

Da li znate na kojoj visini je postavljen lavabo?

Komšije,

Da li je realno da se na ovakvom mestu postavi sušač za peškire?

Pa stvarno nema smisla, baš ružno izgleda i ne znam ko je došao na ovakvu ideju, baš me zanima...

Pozdrav,

Johnny84":1c0uf4rn je napisao(la):
Komšije,

Da li je realno da se na ovakvom mestu postavi sušač za peškire?

Pa stvarno nema smisla, baš ružno izgleda i ne znam ko je došao na ovakvu ideju, baš me zanima...

Pozdrav,

Slazem se da mesto nije prikladno ali nadajmo se da ce kupatilo biti lepse. Ovo je wc ako se ne varam?

Pozdrav i hvala za fotografije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pih... nisam siguran. Može biti i kupatilo, onda bi van kadra desno bio walk-in-shower od zida do zida. Ako je ovo što se vidi dole levo dovratak onda "pre" WC šolje treba biti prostor za veš mašinu i bojler. Pošto će biti spušteni plafon onda nema mesta za sušač za peškire da bude direktno iznad WC šolje. Tako da ispada da nema gde drugo.

Mada gledam ovu spavaću sobu. Brojim 18 ili 18.5 redova. Puta 140mm to je 2520mm. Tako da bi to mogla da bude mala soba, i onda ovo jeste dvoiposoban stan a ne dvosoban što dalje znači da ono gore može biti WC a ne kupatilo. Dodatno što koliko god možda perspektiva skraćuje, ne mislim da ima 60cm+ od ivice ovog grebena sa vodokotlićem do vrata. To jest da tu nema mesta za mašinu...

Edit. Joj Bože, pa samo rotiraj taj sušač za peškire 90 stepeni da bude odmah levo od vc šolje na tom delu bočnog zida.

Stvarno je horor sa ovim grejacima...

Za ubuduće neka ih posavetuje arhitekta.
Ili majstor obavlja i posao arhitekte, pa budži gde mu je najlakše???

Meni su u Merinu rekli da ce lavabo u kupatilu imati komodu kao na renderu ali nece imati ormaric na zidu i ogledalo. Zbog toga sam mislio da je ovo wc.

jel’ sam se samo ja razocarala kako sve ovo izgleda ?
:?

Jel ima neko informaciju koje boje ce biti unutrasnja vrata? Po prethodnim slikama, prozori sa unutrasnje strane su u boji drveta (tj. lakirano drvo), ulazna vrata su tamno braon pa sad razmisljam koje ce boje biti unutrasnja, braon ili bela?

Ninaa":1bffzlik je napisao(la):
Samo me je taj sušač gadan. I to ni on sam nego njegov položaj. U kupatilu još nije urađen plafon niti osvetljenje niti polica ispod lavaboa.

Mislim da su pločice mnogo lepše nego što to deluje na slici. To već stvarno zavisi od svetla i od telefona kojim je slikano. Jedinio što me brine za pločice je da ne deluje da su se iole trudili da uklapaju šare što jako mnogo utiče na ceo utisak. To će u najgorem slučaju biti stvar slučaja od kupatila do kupatila.

Ulazna vrata deluju fino, mala soba je logično mala ali je parket super. Drugo nismo ni videli za sada.

Treba videti i pločice u kujni i veliku sobu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=559317#p559317:1i4tbjzg je napisao(la):
unedfined » Uto Avg 14, 2018 4:57 pm[/url]":1i4tbjzg]
Ninaa":1i4tbjzg je napisao(la):
Samo me je taj sušač gadan. I to ni on sam nego njegov položaj. U kupatilu još nije urađen plafon niti osvetljenje niti polica ispod lavaboa.

Mislim da su pločice mnogo lepše nego što to deluje na slici. To već stvarno zavisi od svetla i od telefona kojim je slikano. Jedinio što me brine za pločice je da ne deluje da su se iole trudili da uklapaju šare što jako mnogo utiče na ceo utisak. To će u najgorem slučaju biti stvar slučaja od kupatila do kupatila.

Ulazna vrata deluju fino, mala soba je logično mala ali je parket super. Drugo nismo ni videli za sada.

Treba videti i pločice u kujni i veliku sobu.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nadam se da si u pravu, plocice stvarno deluju bezveze, stolarija koja se vidi na prozoru spavace takodje..
Nadam se da ce posle sminkanja detalja biti drugaciji utisak, znam da nije realno ocekivanje 1:1 u odnosu na rendere koje smo dobili ali na ovim fotografijama razlika stvarno deluje drasticno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=559319#p559319:13nprdcc je napisao(la):
Ninaa » Uto Avg 14, 2018 3:05 pm[/url]":13nprdcc]

Nadam se da si u pravu, plocice stvarno deluju bezveze, stolarija koja se vidi na prozoru spavace takodje..
Nadam se da ce posle sminkanja detalja biti drugaciji utisak, znam da nije realno ocekivanje 1:1 u odnosu na rendere koje smo dobili ali na ovim fotografijama razlika stvarno deluje drasticno.

Prozor u spavaćoj sobi... koji je van fokusa na već mutnoj slici? Stvarno, mislio sam da sam rezervisao apsolutno pravo da ovde budem najviše paranoičan.

Jedino što deluje da su prozorske daske ostale kao izumrla vrsta iz komunističkog perioda pa treba naći stolara i dobro oceniti nijansu. Što se mora odraditi i za komarnike realno.

Unutrašnja vrata biće u beloj boji.
Ulazna vrata sa štokom, parket i prozori izgledaju lepo i kvalitetno. Bela boja sušača i njegovo mesto je loše.
Loš je raspored nekih pločica, kao što kaže @unedfined.

hm.. mislim da ovo može da bude kupatilo, a ne wc, a da desno bude tuš kabina. Čak verujem i da ovo nije mala spavaća soba, ustvari u nekim stanovima ovo odgovara veličini jedine spavaće sobe.
Prvi utisak definitivno nije padanje u nesvest jer su nam renderi podigli očekivanja, ali obzirom da je slabo svetlo, da ima još da se završe neke stvari, da će elemeniti u kupatilu da razbiju mermer, verujem da će utisak na kraju da bude daleko bolji :)

Render je nedostižan, svugde sa spuštenim plafonom i zidnim oblogama/panelingom kako već se zove... I u svim renderima figurišu najveće dnevne sobe koje imaju dvoje velikih dvokrilnih balkonskih vrata.

Sutra treba da pocne rusenje bele kuce! Radovo odmicu! Mali WC je jako lep....ima uvucenu nisu za ogledalo...tako da mislim da je na slici kupatilo. Mala soba i spavaca soba su vrlo pribliznih dimenzija u dvoiposobnim stanovima tako da nema znacajne razlike. Ali je terasa prostranija od ocekivanog i to ce biti lep detalja ako se ne koristi za susenje vesa nego za uzivanje!

Ako u stan unesete ljubav i optimizam....mali nedostaci se nece primetiti!

Ovde se koriste kvalitetni materijali i bilo bi šteta da se to ne iskoristi onako kako treba. Mislim na beli sušač koji se naslanja na lavabo. To mi je jedina zamerka. Lamele su izgradili brzo, ali ne treba da žure sa ovom vrstom radova u enterijeru.

@Mazailunja, kako mislite da su terase prostranije od očekivanog? Ako su terase veće, onda su stanovi manji?

Wlada":3keht6j8 je napisao(la):
Ovde se koriste kvalitetni materijali i bilo bi šteta da se to ne iskoristi onako kako treba. Mislim na beli sušač koji se naslanja na lavabo. To mi je jedina zamerka. Lamele su izgradili brzo, ali ne treba da žure sa ovom vrstom radova u enterijeru.

@Mazailunja, kako mislite da su terase prostranije od očekivanog? Ako su terase veće, onda su stanovi manji?

Verovatno vizuelno izgledaju vece nego sto su na renderu...kvadratura je kao sto je i predvidjena...

Kvadratura je prema projektu. Ali vizuelno i sustinski ima dosta prostora za sto 2 stolice i neki lep detaljcic!

Komšije,

Na fotografijama vizuelno izgleda sve mnogo manje nego što to stvarno jeste ali nemojte očekivati da ćete moći da ''igrate'' fudbal unutra... to je prvo što mi je rakao moj prijatelj koji je inače arhitekta po zanimanju kada sam mu pokazao projekat našeg stana i pitao ga za mišljenje pre nego da se odlučimo za kupovinu.

Što se tiče ostalih stvari, moje mišljenje je sledeće:

- unutrašnja stolarija u kombinaciji drvo/aluminijum izgleda fantastično uživo. Imao sam da priliku da je vidim skoro kod prijatelja koji su se nedavno uselili u Zelenu Aveniju, samo što mislim da su kod nas prozori mnogo većih dimenzija. Kvalitet je ono što se prvo primeti kada otvorite prozor, oseti se težina i tu nema nikakve sumnje. E sada da li se nekom dopada nijansa drveta ili ne, mislim da je to već stvar ukusa i o tome ne treba raspravljati. Oni su naknadno o svom trošku ugradili baš dobre komarnike koji su iste boje kao što je stolarija sa spoljne strane, dakle crne i izgleda super. Balkonska vrata su u vidu harmonike i vrlo su jednostavna za korišćenje. Mi planiramo isto to da odradimo odmah po useljenju.

- sušač za peškir ne bih dodatno komentarisao jer delim mišljenje sa većinom Vas, dakle moglo je to mnogo mnogo bolje da izgleda ali verovatno da nije bilo uslova za to i da su to sa razlogom postavili na mesto na kom užasno ružno izgleda ali svarićemo nekako to s' vremenom predpostavljam... :)

- pločice sam imao priliku da vidim na gradilištu odavno i izgledale su super uživo mada se slažem sa nekim ko je prokomentarisao gore da se možda nisu baš trudili oko uklapanja onih tamnih nijansi... izgleda na slikama kao da je tako. Ja sam ipak video jednu pločicu koja je baš velikih dimenzija i ona stvarno izgleda super ali ovako možda izgleda malo kao da ih je neki amater lepio na zid... ali ok, možda nije tako uživo, videćemo... Ovo je inače kupatilo, nija mali WC.

- spavaća soba veća mislim da je na slici, i sa leve strane je noseći zid, tako je i kod nas i izgleda nam baš jako mala s obzirom na skoro 12m2 ali opet ostaje da se vidi uživo... mala dečja soba je drugačija i ona je još manja... :D

Sve u svemu, mislim da nema razloga da se brinemo i da paničimo bez potrebe jer će na kraju sve biti tip top siguran sam u to. Biće ovo jedan od najlepših komleksa ne samo u Zemunu već i šire pa kad se uselimo svi da popijemo koju rakijicu i da se prisetimo kako smo se nervirali oko svega ovog... :gobb:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=559441#p559441:l2igfazu je napisao(la):
Johnny84 » Sre Avg 15, 2018 9:19 am[/url]":l2igfazu]
pa kad se uselimo svi da popijemo koju rakijicu i da se prisetimo kako smo se nervirali oko svega ovog... :gobb:

:sesir:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=559393#p559393:1pys0gf0 je napisao(la):
Mazailunja » Uto Avg 14, 2018 11:06 pm[/url]":1pys0gf0]Ako u stan unesete ljubav i optimizam....mali nedostaci se nece primetiti!

Drage buduće komšije, sa ovim stavom dobrodošli ste na kafu uvek! :sesir:

Vrh