Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U HR ima iz Jula, a to je vec neko vreme dostupno, kako sam ja razumeo, kad zavrse simanje (a verovatno nije jos gotovo, npr Negotin nisu prosli) - onda jos par meseci posle toga.
Po meni, oko 3 meseca.
У Хрватској се скоро сваке године снима. Код нас тек други пут после 10 година. Вероватно има свашта нешто да се додатно ажурира у систему, ствари које нама нису видљиве.
Надам се да ће са новим снимцима урадити прецизније натписе на знаковима за навођење и да ће додати на раскрсницама број трака и показивати у коју траку се треба престројити.
Пример из ХР; број излаза/петље (негде чак и пише назив петље уз број) и натписи са путоказне табле, међународна ознака пута, број ауто-пута и градови према којима се води, Сплит и Ријека. Испод свега приказ саобраћајних трака.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.