Yandex street view za Beograd i Novi sad je publikovan:
Slikali iz nekog BMW-a
Yandex street view za Beograd i Novi sad je publikovan:
Dodali su street view na granici sa BiH kod sela Sjeverin i Živinice
Meni se cini da su obustavili snimanje, posto niko nije video StreetView automobile u Srbiji, a i skinuli su Srbiju sa liste zemalja u kojima snimaju. Nadam se da gresim ali nek posalje slike njihovih kola u Srbiji ukoliko ima.
I to je bilo u sklopu snimanja Street view-a za Bosnu i Hercegovinu, tako da mislim da kod nas uopste nije nista snimanoPre nekih mesec dva je okačena deonica puta oko Severina sa datumom snimanja septembar 2024. Od tad ništa.
I to je bilo u sklopu snimanja Street view-a za Bosnu i Hercegovinu, tako da mislim da kod nas uopste nije nista snimano
Danas sam video momka sa Apple Map aparaturom na leđima na Obilićevom vencu.
Ne koristim te mape, pa možda se ne snalazim, ali ne vidim nikakav street view na https://maps.apple.com/
ps: vidim sada ikonicu sa dvogledom kada sam u Parizu - Look around. Tako da izgleda da ćemo dobiti i to za Beograd.
Мислим да два пута годишње ажурирају сателитски приказ.bash sam razmisljao skorije o tome, da posto google sporo refreshuje satellite view, kako ce u jednom trenutku da uvate snapshot cacilenda, i to ce da bude tako na googlu u sledecih 5 godina