Gizmo123
Intermediate
Šta se podrazumeva pod novi 3D snimci konkretno u BG-u? Tamo gde ih nije bilo? Jer gledam Banovo brdo konkretno, i dalje su stari 3D snimci od pre dve godine.
Ali ova na putu ka ikei je jako mala pumpa i tamo ima tipa 5 automobila u isto vreme a konstantno je bordo...Ne, nego verovao ili ne, ti što svirate na pumpu imaju telefone.
Da, moguće je. Samo je mnogo teže i komplikovanije. Ja već mesecima ako ne i duže konstantno šaljem zahteve za pojedinačne izmene putem Twitter naloga Google Maps i ažuriram jedan po jedan slučaj. Sporo je ali ide nekako. Na pitanja kada će omogućiti edit iz našeg regiona nema odgovora.Znam da je nemoguće iz Srbije praviti izmene na mapama, ali da li postoji bilo koji način da se uredi malo stanje? Veliki broj ulica je poslednjih godina postao jednosmeran, ili im je promenjen smer, a na mapama je uredno staro stanje, čak i posle nekoliko godina od promene. To u nekom procentu sigurno doprinosi gužvama, jer ljudi koriste navigaciju koja ih zaglavi u suprotan smer.
na Earthu je sada snimak iz avgusta 2023čak je pretalo i redovno osvežavanje satelitskih snimaka, poslednji snimak u Beogradu od novembra 2022.
Зато што је централа Гугла за тзв. западни Балкан у Загребу.Na gmaps ke stanje od pre preko 1.5god, makar sam gledao po stanju BW.
Jel se zna zasto su toliko stare mape, Beograd je ipak jedan od najvecih gradova Jugoistocne Evrope i glavni grad drzave?
Realno nema veze s time, malo je više to što smo nezanimljivo tržište i to je to. Čak i Zagreb ima relativno matore (5+ godina) snimke.Зато што је централа Гугла за тзв. западни Балкан у Загребу.
Misliš na delove Zagreba? Jer evo sad probam i skoro bilo gde da kliknem u Zagrebu snimci su iz 2023. godine, a u istoriji vidim da ima i 2022, 2021, 2019, 2018. Izuzetak su razne sporedne i zavučene ulice gde sam nailazio i na 10+ godina stare snimke (2014, 2011).Čak i Zagreb ima relativno matore (5+ godina) snimke.
Pa nije se gugl setio nego su poceli da saju guglu podatke, pa se vidi live.Jel moguće da su se setili da uvedu Live prikaz vozila u Mape, sad nam više ne treba Shitlogic app, mada opet ostaje problem vozila koja nestaju iz sistema.