Šta je novo?

Google i Beograd

Зекс модели су фантастични. :kk: Могу само да ти кажем да кад се убаце у рендер да изгледају невероватно реалистично. :vops:

Stvarno ljudi, svaka cast za trud. Sjajni ste, samo napred :D

JA ne vidim updejt ni na Google Earthu ni na Google mapsu...

Užasnog su kvaliteta, ali radujem se svejendo što imam barem obrise stvari koje me interesuju.

jlaki":aal1kl2r je napisao(la):
Užasnog su kvaliteta, ali radujem se svejendo što imam barem obrise stvari koje me interesuju.
mozda nisu u najvisoj rezoluciji kao npr Nemacka ali stavi layer od 31. oktobra 2010. i onda prebaci na ovaj najsveziji da osetis razliku :)

I da, kakav je ono ogroman kompleks izmedju Mirijeva i Lesca? Vidi se da tu ima nesto kuca inace mi je izgledalo kao da je to novo groblje.

lesce.png

tragac":t4vya993 je napisao(la):
I da, kakav je ono ogroman kompleks izmedju Mirijeva i Lesca? Vidi se da tu ima nesto kuca inace mi je izgledalo kao da je to novo groblje.

lesce.png
To je izgradnja trafostanice koja ce da pokriva dobar deo tog kraja Beograda.Imas negde slike sa lokacije sto smo uslikali horus i ja letos.

Gore sa brda (sa Lešća) izgleda k'o šljunkara. Čak ima i brdo peska i ostalog. :)

Apdejtovali i google maps pored već apdejtovanog google earth. Malo su slike više rezolucije.
Mislim da su snimci od 01.06.2011g. i 15.08.2011g.

Apdejtovali i google maps pored već apdejtovanog google earth. Malo su slike više rezolucije.
Mislim da su snimci od 01.06.2011g. i 15.08.2011g.

То су исти ти сателитски снимци - за мапе и 'Google Earth'.

ge02.jpg

By belgradesim at 2012-03-09

ge01l.jpg

ge03q.jpg

Повела се прилична расправа о новом снимку. Видите и сами. Јесте нешто прецизнији од старог али је мрачан и мало беживотан, ако могу да кажем.

Шта је ту је.

Meni nije jasno zasto je Bg presecen na pola sa snimcima iz juna i avgusta 2011god?
I jel zna neko zasto im je trebalo 6-9meseci da postave updejt od dana snimaka?

Pozdrav

Dodavao sam spomenike svugde po gradu, evo kako to lepo izgleda u Tašmajdanu:

AojQD50CEAIxPXz.jpg

Edit: Da se neko ne uvredi kada vidi da je latinica na prvom mestu: ovako je prikazano kada je odabran engleski u meniju u gornjem desnom uglu mape. Kada je odštikliran, podrazumevano se pokazuje samo ćirilica!

Još lepih primera:

DewUm.png

187TQ.png

Da samo ja uređujem Google Mapu za Beograd sve bi bilo ovako lepo ulickano, a trenutna situacija je prilično haotična jer se ne prate neki standardi.

Dodao sam još dosta. Iz nekog razloga Ivo Andrić i Riga od Fere se nisu pojavili još uvek.

Kalemegdan HQ - uskoro ONLINE :) BY: Zexland & BelgradeSim :kk:

Uradjeno je sledece:

-kompletna fortifikacija, sa svim zidinama u gornjem gradu
-VM, paviljon CZ, SAhat k., (by BelgradeSim) :)
-kompletan urbani mobilijar (klupe,rasveta...)
-koriscene teksture boljeg kvaliteta

21osi90.jpg

2jexov9.jpg

2n1w785.jpg

15f0vi8.jpg

u3pef.jpg

301muqf.jpg

21nnlts.jpg

xn9ijs.jpg

2eeyoif.jpg

15zfdix.jpg

saxkl1.jpg