Šta je novo?

Google i Beograd

emoticon-00178-rock.gif

emoticon-0137-clapping.gif

Сада ће Београд и дефинитивно бити 3D метропола! :D

(let's drink for that) :vops: :vops: :vops:

+1
Plusic kao i uvek Zeljko, ulica deluje maltene kao da smo u njoj uzivo :kk:

156wg0k.jpg

Mala zamerka, ja bih desaturisao malo ovu crvenu, mnogo mi bode oči i odvraća pažnju sa same fasade

Жељко, поред наравно похвала за врхунске моделе, мислим да би ипак требало да оставиш излоге бутика јер и они представљају живописност Кнез Михајлове и града уопште. Можеш да уклониш саме називе брендова ако их већ није потребно промовисати.

Мислим да је мало комично да нас са излога поздравља жена са масницом, да не кажем да су то толико застареле кампање од пре неколико година.

(Јел има бар сада нека актуелна кампања?) :)

Zasto komicno?

Zivopisnost...pa ne bih se bas slozio, bolje zena a masnicom, nego Nike, Reebok, Puma, Adidas i ostale gluposti.... Ovako umesto nekakvih "brendova" virtuelni izlozi sluze necemu.

Mislim da nasilje nad zenama, i bilo koje drugo nasilje, nikako ne moze da zastari ;)

@ jlaki - Slazem se, crvena je inace uvek akcentricna :) neka za sada ovako, pa cu zameniti pri kraju svakako :)

Uradjen apdejt, napokon su se pojavili poslednji Zeljkovi Modeli. :kk: :) :vops:

Knez Mihajlova izgleda kao Bec! :gobb:

Hvala Spati !

Jos palata SANU, Palata Progres, dva stambena zdanja i staklena pored Servantesa i Knez je gotov :)

Basta kafane Ruski car :lol: izvolte na kafu i kolace ! :)
so4tpl.jpg

28ic76c.jpg

14dfu4h.jpg

Francuski kulturni centar
2hgdzlc.jpg

Spasiceva zaduzbina
34zd3cl.jpg

Palata Prometne banke
sgjo6b.jpg

308if44.jpg

5uivwx.jpg

1syw0j.jpg

Rascianova omiljena zgrada :)
334m4gz.jpg

ngc1vp.jpg

2mct6dd.jpg

:gobb:

1089155.jpg

kb6fpe.jpg

qyu3rl.jpg

+1 Zeks

Ovi zadnji modeli dostizu stvarno izvanredni kvalitet!
Uz to imamo i projekat Green roof :D

Veliki plusic po obicaju :kk:

334m4gz.jpg

Hajde da mi spata kaže nešto o ovoj zgradi, pošto mu je omiljena sigurno zna neke interesantne činjenice, a meni je upala u oko kao vrlo originalna. Voleo bih da znam nešto o njoj.

jlaki":2myqbhnf je napisao(la):
334m4gz.jpg

Hajde da mi spata kaže nešto o ovoj zgradi, pošto mu je omiljena sigurno zna neke interesantne činjenice, a meni je upala u oko kao vrlo originalna. Voleo bih da znam nešto o njoj.

Laki to je jedna od cetiri Spasiceve zaduzbine, ova je posebna zbog cuvenog Spasicevog pasaza koji je imao i staklenu kupolu pre rata. Imas opis zgrade ovde kod mene u 3DWH :)

A btw, u pitanju je Rascian, a ne Spati ;) , nas kolega forumas koji malo redje svraca ovde u poslednje vreme nazalost...

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=d0b796f21b7ac7d0a4eb6205c3a8e95d

Са великим закашњењем од стране Google-а заживели су Радио Београд, Куле у улици 27. марта и Стевина Телефонска централа.

92731134.jpg

83069962.jpg

telefonskacentrala.jpg

До краја фебруара и овог такмичења још пар модела од мене. Мислим да смо урадили огроман посао од почетка ове године и да ће то нешто значити на такмичењу! :D

Bravo Belgrade Sim, odlicni modeli, svaka cast na trudu.
Uknjizen plusic! +1

Slobo modeli su femme fatale ! :lol:

Knez je isto online, ali ne ceo...neke zgrade su preskocene (navikli smo :) )

Do 01. marta 2012. ocekujte zavrsetak Kalisa :kk:

A kompanija Google je stavila Google logo na cirilici

a5ke3p.jpg

u znak paznje za danasnji svecani Dan drzavnosti Republike Srbije, stoga SRECAN NAM DAN DRZAVNOSTI, a ja sam tim povodom postavio veliki jarbol za srpskom zastavom na Trg Republike :)

5xo1va.jpg

dff6ol.jpg

Zastava i jarbol su na vreme upolad-ovani ali ce biti online tek slecece nedelje.

@Belgrade Sim

Pluscina i od mene!!
Fenomenalni modeli , kao i uvek! :)
Jos jednom , hvala na pomoci :)
Znacice i to mnogo na takmicenju!
Pozdrav!

Vrh