Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Па, ја правим детаљније моделе, у томе је ствар. Склонији сам перфекционизму. Док Зекс мислим да има бољи однос детаљисања објекта и уложеног труда. Ја сам превагнуо на детаљисање због чега ми треба много више времена по моделу него њему.
Али и Зекс је наравно врхунски моделар, и погледајте његове Храм св Саве или Цркву св Марка...
Иначе, стварно не знам када ће нас Зекс почаствовати неким новим моделом, ако прочита ово могао би да одговори
Ја сам мислио следеће да радим такође једну кулу, само много мању, и старију, а такође је на брду и видљива је!
Али не знам ни сам, јер са једне стране, хтео сам да моделујем и свој крај - Борчу и Палилулу, али онда сам видео да се нико не хвата великих и значајних објеката па што не бих и њих.. Не знам где ћу пре! :o
Evo i mene! Pozdrav svima!
Zejko hvala na pohvali za Kneza Milosa! Razmisljao sam da odradim celu ulicu , ali trebace dosta vremena! Samo nastavi sa Novim Beogradom! :kk:
Slobodane , svaka cast za Istocnu kapiju , mnogo si me odusevio , samo tako nastavi! :kk:
Slobo , ponovo si me oduševio! Napokon neki model u Zemunu! :kk:
Da nije Željka i tebe , mene možda ni ne bi privukla ova ne tako laka zanimacija :laugh:
Željko , i od mene čestitke!
Naš 3D gradić se polako popunjava!
Pozz!
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.