BOKI SMOKI
Advanced
JUPIIIIIIIIII
Sad videh da nema ni jedno drvo u Srbiji. nas ce ko zna kad.
Sad videh da nema ni jedno drvo u Srbiji. nas ce ko zna kad.
Vrlo brzovucko":9ircwo1q je napisao(la):@zexland
Pravi ekoloski google earth!
Nesto mi se javlja da cemo relativno skoro dobiti neko zeleno osvezenje
Boki, koji si ti GE skinuo ? Obrati paznju...imas neke nove komandeBOKI SMOKI":1katzdy7 je napisao(la):Vucko, Zex gde je taj sublayer za drvece u 3d building?????? Kod mene nema cak i kad odem u njujot ili San francisko? jel jos nisu ubacili ili???
Управо сам на то и мислио. :kk:dragan44":1l6li876 je napisao(la):Wile to me sad podseti kao da smo u Zvezdanim stazama, hologrami i tako to
u dvanaestici će da ulazi u dvanaesticuWile E. Coyote":skmlnjr3 je napisao(la):А у дванаестици ћеш да улазиш у холоматрицу...
Jovane hvala !bg259":2qtd1hsz je napisao(la):cestitam zex na clanku... sve vise i vise paznje dobija beograd na google-u :kk:
a sad oko hotela townhouse, ni posle drugog appeal-a insistiraju da se model razdvoji..... mogu ja da razdvojim pa da postavim obe zgrade uz napomenu da je jedna tvoj model a ne moj... ili ako hoce da pomeris model ti pa da ja postavim moj hotel.... izvini sto dosadjujem ali takvi su ovi iz google-a
Tako je !spatiotecte":2hbhy6hm je napisao(la):Sad je cak i Belgrade Arena poznata u svetu!