Dobar deo stanara stambene kule su bivši zaposleni Genexa, i dobrom delu se zaista duguju pare. Al to se zna kako se potražuje, nema tu mnogo filozofije.Takođe, nije mi najjasnije koju oni vezu imaju sa Genex kulom, osim te jedne zajedničke pasarele koja suži kao put za evakuaciju.
U prevodu sa srpskog na srpski: Hoće da im budući vlasnik sredi i njihovu kulu?Hajde u "poverenju" da vam kažem nešto kao neko ko ima kakav-takav aktivistički staž. Stanari verovatno znaju da ne mogu da spreče prodaju i da država sigurno neće da kupi Genex jer je već predvidela da neki od "dežurnih" investitora dođe do iste. Ono što stanari rade je pravljenje pritiska i dizanje interesovanja javnosti kako bi im se neki od gorućih problema koji postoje i koji će još više eskalirati posle prodaje rešili jer je sada jedini trenutak u kojem se koliko, toliko oni zapravo i pitaju za nešto.
Da ne gledam ponovo Delijine postove u kojima moli da se ne podnose prigovori na Zahin projekat koji će oplemeniti Kalemegdan, a onda posle 10 godina na tom mestu dobismo tranzicione soliterčine pod nazivom K-District u stilu predgrađa Ulan-Batora.
Da li bi se ja da sam na mestu stanara se bunio? Skoro sigurno bi.
Da li bi koristio taktiku koju stanari koriste? Skoro sigurno ne bi.
Navodno su taj upravnik, njegov brat i još par bitangi vrlo smišljeno planirali tu čarlamu oko delova zgrade koji pripadju i levom i desnom krilu isključivo iz lične koristi. Njima je svejedno da li će zgrada otići u bescenje, samo ako bi namakli sebi nekoliko stotina hiljada eura. Prema izjavama stanara i pisanju medija ta braća i ostatak bande su preduzeli više ilegalnih radnji u tom smislu. Udavimo Beograd antipatišem odavno, ali država je ovde debelo zakazala jer su pomenuti i dalje u akcijiСтечајни управник/држава су сами због своје неспособности спустили цену генекса јер нису средили власничке односе
Проблем јесте паркинг
Демонстранти су уз помоћ удавимо београд промашили фудбал на протестима а заправо имали су простора да ућаре нешто за себе.
Bukvalno su likovi umesto da su rekli, došli smo po svoje, krenuli sa nekom demagogijom koja niđe veze...Стечајни управник/држава су сами због своје неспособности спустили цену генекса јер нису средили власничке односе
Проблем јесте паркинг
Демонстранти су уз помоћ удавимо београд промашили фудбал на протестима а заправо имали су простора да ућаре нешто за себе.
Ovo bi bio realan zahtev.U prevodu sa srpskog na srpski: Hoće da im budući vlasnik sredi i njihovu kulu?
Bez teksta sam šta je neko u stanju da izjavi.Geneksova kula, bezvredna zgrada i vredna relikvija
Geneks kula ne vredi ni pet para. Tako na ovu poslovnu zgradu gledaju investitori u nekretnine.www.danas.rs
А и доста од наведених техничких детаља је вероватно тачно; да придодам да најславнији део зграде, онај на врху, нема употребну дозволу (има ли је онда цела зграда?).Država bi mogla Geneks kulu da pokloni socijalističkim nostalgičarima, koji joj savetuju da ona kupi tu zgradu. U tom slučaju država bi, kao darodavac, morala da postavi samo jedan uslov primaocu poklona – rok od najviše tri godine da Kulu stavi u poslovnu funkciju i da to garantuju ličnom imovinom.
Да, тим делом јесте поентирао али:Овај део му није лош:
А и доста од наведених техничких детаља је вероватно тачно; да придодам да најславнији део зграде, онај на врху, нема употребну дозволу (има ли је онда цела зграда?).
Па, можда на крају остане највећи градски билборд.
Jeste, druže, Miša Brkić prodavao krompir iz gepeka u Žarkovu do 2014. kad je UM pokrenula svoj prvi informativni medij. Nije kojim slučajem radio u "Novostima", "Borbi", "Našoj borbi", "Vremenu", bio urednik u "Politici", radio za "Glas Amerike", "Ekonomist" itd.Ne znam da li iko osim medija UM grupe uzima Mišu Brkića za bilo šta ozbiljno.