DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.662
Pa ne otvaraju tebi, ako nećeš ići.
Genex Tower Miniatur Beton Architektur Modell: Mini 025 - Etsy.de
Genex Tower - Miniatur Beton Architektur Modell: Mini 025 Handgegossenes Betonmodell Kommt in einer Geschenkbox für das perfekte Betongeschenk Display als Schreibtischschmuck oder in Ihrem Regal, um Ihre Liebe zur brutalistischen Architektur auszudrücken Größe: Standard: 6,8 cm hoch, 5 cm breit,www.etsy.com
Ima li planova da se otvori nekadašnji restoran na vrhu? Pretpostavljam da bi bila zanimljiva atrakcija. Kada je restoran na Avalskom tornju svaki dan pun, sumnjam da bi ovo loše radilo a na NBG-u je.
6,500 запослених са годишњим обртом од седам милијарди долара годишње. Била је проглашена за најмоћнију фирму на свету! Само Југометал, Прогрес и Инекс су им била тешка конкуренција. Што се зграде тиче, била најскупља у Југославији после Руда и Војномедицинске Академије, и прва која је имала централни рачунар и потпуну аутоматизацију, као и технологију домаће производње врхунског квалитета, што је њу чинило енергетски ефикасном. Била је на највишем светском нивоу. Штета што је тако скончала и ко зна шта ће с њом да ураде.Kakva je to firma bila... celu privredu je vukla, izvozili, uvozili...
Davno bilo, nema više...
Ovo je jedan od značajnijih doprinosa Ex-Yu mitomaniji dosad. Svaka čast!Била је проглашена за најмоћнију фирму на свету!
Ovo je jedan od značajnijih doprinosa Ex-Yu mitomaniji dosad. Svaka čast!
Само у твом свету. Нећу да се полемишем са тобом, јер правила форума ми то не дозвољавају, а не желим да се спуштам на твој ниво. Ко хоће још о Генексу да сазна, нека сазна.Mi nismo normalni, znam ja to odavno.
Nema se šta više ni dodati.