Šta je novo?

Genex (Geneks kula)

Geneks
Polish_20230406_160032265.png

Moja ekipa i ja smo u brzini napustili genex. Digli su cene zakupa skoro duplo, a održavanje (koje jedva da je postojalo) je postalo nepostojeće. Liftovi ne rade već 10ak dana i slično. Većina zakupaca pali. Zaposleni u genexu pričaju da je novi kupac pokušao da odustane od kupovine kad se malo bolje upoznao sa stanjem objekta. To su doduše rekla kazala priče. Ono što znam je da će samo liftovi, njih 6, jako puno koštati novi, liftadžija genexov kaže da od starih i njihove popravke nema ništa. A verujte mi da su liftovi samo delić. Mislim da ćemo gledati kako zgrada sve više propada i zvrji prazna...

Da je neki ozbiljan gazda, sada bi se već uveliko bavio problemom liftova.

Дневни хотел има своју пробрану клијентелу.

Обавештење о поднетом захтеву за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину радио станице СПОРТ РАДИО ФМ - ГЕНЕКС

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
Сeкретаријат за заштиту животне средине
Карађорђева 71
објављује
ОБАВЕШТЕЊЕ

Предузеће „Спорт радио ФМ” д.о.о. Београд, Бакићева 7, поднело је Секретаријату за заштиту животне средине захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину ФМ Радио станице “WELCOME TO FUN 100.4”, постављене на објекту куле Генекс, на катастарској парцели број 1196 КО Нови Београд, Народних хероја 43, на подручју градске општине Нови Београд.
Позива се заинтересована јавност да изврши увид у садржину захтева на службеном сајту града Београда (www.beograd.rs, Градски огласи). Рок за јавни увид и достављање мишљења о захтеву носиоца пројекта је 28. април 2023. године.
Обавештење се објављује на основу члана 10. ст. 1. и 2. и члана 29. став 1. Закона о процени утицаја на животну средину („Службени гласник РС”, број 135/04 и 36/09).

Nije 34. blok ali su komšije u pitanju. Ispred genexa, stambeni deo, već nekoliko dana gomila kombija i kamiona, ketering i filmske ekipe. Ispred poslovnog dela iznose nameštaj i ofarbani su stubovi ulaza u crveno a na bočnom del svetleća reklama, veliko slovo X. Da li neko zna detalje ili nam možda otvaraju noćni klub?

Vrh