Šta je novo?

Generalštab

Nikad nisam razumeo ljude koji odu u inostranstvo pa vise po domacim portalima i forumima. Zivi zivot tamo, gledaj da se uklopis, visi po njihovim lokalnim portalima a ne "treba vratiti vojni rok - Slavica-Dizeldorf" fazoni ili likovanje "utata ja sam otisao vi uzivajte sa Huljom" fore
U dijaspori, Turci ostaju Turci, Srbi ostaju Srbi. Cak je i druga generacija veoma vezana za identitet porekla.

Dve generacije nije nista, imam komsiju Jevreja zna 500 godina imena predaka.

I onda dodje neko i zanima se na kojem forumu visiš. Takvi u miru pitaju, na kojem si forumu, u ratu te pitaju nešto drugo.

Кад хоћеш да испаднеш паметан, а ниси. Нисам знао да је Добровићев Генералштаб у ствари РТС-ов штаб.
1747646563831.png

Иницијатива предлога да се са зграда Генералштаба Војске Србије у Београду скине заштита културног добра није заведена у електронској писарници Републичког завода за заштиту споменика културе, већ само на папиру, на коме је уписан исти заводни број под којим је, сада осумњичени директор Завода Горан Васић, званично поднео молбу за добијање стана, пренео је данас Инсајдер.

Пренеле су и новине Данас. Држава нам је циркус.

Мали се тако постарао и за Сава малу. Опробан рецепт. Никада овако безобразна, арогантна, злочиначка власт није владала овом земљом. Једноставно, не могу да разумем и прихватим ово.

АВ ради са Клинтоне, а њима је циљ да Трамп падне.

Vrh