Šta je novo?

Generalštab

Nikad nisam razumeo ljude koji odu u inostranstvo pa vise po domacim portalima i forumima. Zivi zivot tamo, gledaj da se uklopis, visi po njihovim lokalnim portalima a ne "treba vratiti vojni rok - Slavica-Dizeldorf" fazoni ili likovanje "utata ja sam otisao vi uzivajte sa Huljom" fore
U dijaspori, Turci ostaju Turci, Srbi ostaju Srbi. Cak je i druga generacija veoma vezana za identitet porekla.

Dve generacije nije nista, imam komsiju Jevreja zna 500 godina imena predaka.

I onda dodje neko i zanima se na kojem forumu visiš. Takvi u miru pitaju, na kojem si forumu, u ratu te pitaju nešto drugo.

Кад хоћеш да испаднеш паметан, а ниси. Нисам знао да је Добровићев Генералштаб у ствари РТС-ов штаб.
1747646563831.png

Иницијатива предлога да се са зграда Генералштаба Војске Србије у Београду скине заштита културног добра није заведена у електронској писарници Републичког завода за заштиту споменика културе, већ само на папиру, на коме је уписан исти заводни број под којим је, сада осумњичени директор Завода Горан Васић, званично поднео молбу за добијање стана, пренео је данас Инсајдер.

Пренеле су и новине Данас. Држава нам је циркус.

Мали се тако постарао и за Сава малу. Опробан рецепт. Никада овако безобразна, арогантна, злочиначка власт није владала овом земљом. Једноставно, не могу да разумем и прихватим ово.

АВ ради са Клинтоне, а њима је циљ да Трамп падне.

Nije stvar u dopadanju.
Stvar je u nelegalnom poklanjanju zgrade na takvoj poziciji i od takvog strateskog znacaja samo zato sto im se moze i zarad njihovog cilja (bilo to cisto dodvoravanje ili ostavite me jos malo). Ta zgrada je preko puta vlade, ima podzemne prolaze kojima je zgrada povezana sa vladom, predstavnistvom, skupstinom i ostalim drzavnim ustanovama. Nije to naivno samo tako predati

A uostalom, gde su javne rasprave o prenameni funkcije zgrade. Gde nam je obraz da je poklanjamo onima koji su je srusili.
Niko se ovde ne bori da se izgradi ista zgrada kao sto je bila. Ali se bori protiv toga da je*******ano svaki put mogu da urade sve sto im se hoce bez ikakvog ukljucivanja struke, javnog mnjenja ili viseg cilja u korist Srbije.

Nekako sta god je opet bolje nego rusevina po mom misljenju...za tunele ne znam koliko su uopste u funkciji davno je vojama prestala da bude prava vojska i da ti objekti sluse pravoj svrsi...ali kad se sve sabere svidja mi se da imamo trumph brend u bg da bg ne bude poslednja rupa na svirali u eveopi da moze da stane rame uz rame sa ostalim vecim gradovima sto se tice ponude

U interesu Srbije je da tako mocne i uticajne porodice posluju kod nas. Jedan projekat povezuje americku porodicu Tramp, jevrejsku Kushner i arapsku Alabar. Bolje od ovoga ne moze, sta bi drugi dali za tu sansu...
Najbitnije u ovom projektu jeste sigurnost za Srbiju. Mi smo do skoro bili u ratu i znamo sta je to. Balkan je ranjivo podrucje. Ljudi mnogo plitko gledaju na ovaj projekat i ne mogu da prepoznaju koliko je on bitan za nas. Cak ce ovaj projekat uticati na znacajno smanjenje incidenata na KiM. Za realizaciju i funkcionisanje projekat potreban je mir u drzavi.
Mozda zvuci suludo ali Trump Tower znaci protekcija za nas. Bukvalno prekoret u srpsko-americkim odnosima. To su postugli sa S. Arabijom mogu i sa nama.

U interesu Srbije je da tako mocne i uticajne porodice posluju kod nas. Jedan projekat povezuje americku porodicu Tramp, jevrejsku Kushner i arapsku Alabar. Bolje od ovoga ne moze, sta bi drugi dali za tu sansu...
Najbitnije u ovom projektu jeste sigurnost za Srbiju. Mi smo do skoro bili u ratu i znamo sta je to. Balkan je ranjivo podrucje. Ljudi mnogo plitko gledaju na ovaj projekat i ne mogu da prepoznaju koliko je on bitan za nas. Cak ce ovaj projekat uticati na znacajno smanjenje incidenata na KiM. Za realizaciju i funkcionisanje projekat potreban je mir u drzavi.
Mozda zvuci suludo ali Trump Tower znaci protekcija za nas. Bukvalno prekoret u srpsko-americkim odnosima. To su postugli sa S. Arabijom mogu i sa nama.
Komentar kao botovi na portalima. Pomislio sam da sam slucajno zalutao na neki telegraf. Koliko su vam isprani mozgovi ovo je strasno !

Vrh