Из бољег угла.
Pogledajte prilog 233672
Pamte ih i prethodne generacije, samo je pitanje ko od njih ima kakav interes.
Из бољег угла.
Pogledajte prilog 233672
Факултет у Господара Вучића је гост у згради средње економске. А у згради КПУ може било шта да се усели од државних служби, то је бивша коњичка касарна.A šta bi onda bio fakultet bezbednosti u Gospodara Vučića i za Kriminalistiku u Zemunu?
Мени баш изгледа great то што су људи постали свесни проблема и понижења које би донели градња Кушнерових кула на том месту и претварање касарне 7. пука у хотел.Bas izgleda "great" Srbija.....sve sruseno i prljavo. Jadno.....
Ne znam koliko si pozvan da kritikuješ na tu temu, i ti držiš kinesku uprkos tome šta su uradili celoj istočnoj Srbiji, Zrenjanjinu...Metnuće u američku zastavu, da zapiša Srbiju skroz.
Pogledajte prilog 233693
Ha, ha, to je ironija. Ne odnosi se na obožavanje Kine kao države. Postavljeno u trenutku početka čeličnog prijateljstva Kine i Srbije.Ne znam koliko si pozvan da kritikuješ na tu temu, i ti držiš kinesku uprkos tome šta su uradili celoj istočnoj Srbiji, Zrenjanjinu...
Ne znam koliko si pozvan da kritikuješ na tu temu, i ti držiš kinesku uprkos tome šta su uradili celoj istočnoj Srbiji, Zrenjanjinu...
![]()
Zahvaljujući kineskoj tehnologiji u Boru će se udisati čist vazduh
EnergoprojektGrad Bor ima višedecenijski problem zagađenja vazduha zbog blizine jednog od najvećih evropskih rudnika bakra. Prekomerne količine sumpor-dioksida, nusproizvoda fabrike za topljenje bakra, ugrožavaju zdravlje stanovnika i onih koji žive u gradovima i selima u blizini. Ali prvi putprincip.info
![]()
Srbija ZiÄin Koper: Ozelenjeno viÅ¡e od 130 hektara rudarskih povrÅ¡ina - Bor 030
Svesna da rudarske aktivnosti mogu prouzrokovati oÅ¡teÄenje povrÅ¡ine zemljiÅ¡ta i da, ako se njima ne upravlja pravilno, mogu da imaju negativan uticaj na životnu sredinu, Srbija ZiÄin Koper daje sve od sebe da zaÅ¡titi krhki ekosistem i ulaže velike napore u izgradnju zelenih i rudnika nalik...www.bor030.net
![]()
Hidrosetva za brže ozelenjavanje visokih planira u Boru
Kompanija „Srbija Ziđin Koper“ uložila je do sada 250 miliona dolara u unapređenje stanja životne sredine. Značajna sredstva opredeljena su za rekultivrtvbor.rs
Malo samo za ove koji puše jeftinu antikinesku propagandu.
Ја се тога сећам кад сам имао осам година 1999.Pamte ih i prethodne generacije, samo je pitanje ko od njih ima kakav interes.
Pa kad je stanje neka vrsta opsadnog.Ove parole su kao one partizanske 41...
Pobednicke?Ove parole su kao one partizanske 41...
Ја се тога сећам кад сам имао осам година 1999.
Одлично питање. Ето плац Ал Каиди у центру Њујорка велик као трећина центра Београда у којем се налазе Добровићеве Генералштаб близнакиње да изграде шта год хоће. Нек Ал Каида изгради свој хотел на месту срушених кула близнакиња, и онда ћемо преговарати о градњи Кушнерових кулчина у Београду.
Pogledajte prilog 233982
Tad je bar stranac okupirao.Pa kad je stanje neka vrsta opsadnog.
А планирани натпис TRUMP на згради касарне 7. пука на рендерима као велико V и натпис Немачка побеђује на свим фронтовима на фасади народног музеја 1941.Ove parole su kao one partizanske 41...
SamoubilackePobednicke?
Lepo to izgleda na papiru i na vestima, ali u praksi neka druga priča..
Ovo je klasičan Greenwashing, mogu da potvrdim, jer sam živeo u Zaječaru i često sam u okolini..![]()
da ne najavljeno kao NLO. Vrlo jednostavno, zgrade generalstaba se nikad nece obnoviti i kad tad ce se izgraditi nesto drugo. Sto vise bude protesta, to ce investicija biti nesigurnija a samim tim, niko nece hteti da ulozi znacajniji novac, bez sanse za velikom dobiti. U tom kontekstu povecava se sansa da se gradi nesto kao sto je Kula Vista, takve zgrade kostaju po kvadratu malo a zbog pozicije stanovi mogu da se prodaju skupo. Investitori idu u rizicne investicije samo ako je obecana dobit veca. Nesto slicno se desilo i na Beogradu na vodi, kada je nivo arhitekture odmah srozan zgradama kao sto je Vista, i to se desilo bas u vreme kada je otpor projektu bio najveci. A mozda vi u Beogradu volite takve zgrade kao sto je Vista, pa se bunite samo protiv stvari koji vam kvare prosek?Možeš li da mi objasniš kako "arhitektura dolazi na neko mesto" i na šta utiče da li je bolja ili gora.
Da li arhitektura doleti nenajavljeno kao NLO na neku lokaciju ili je to neki proces koji zavisi od državne uprave i vlasti?