Из бољег угла.
Pogledajte prilog 233672
Pamte ih i prethodne generacije, samo je pitanje ko od njih ima kakav interes.
Из бољег угла.
Pogledajte prilog 233672
Факултет у Господара Вучића је гост у згради средње економске. А у згради КПУ може било шта да се усели од државних служби, то је бивша коњичка касарна.A šta bi onda bio fakultet bezbednosti u Gospodara Vučića i za Kriminalistiku u Zemunu?
Мени баш изгледа great то што су људи постали свесни проблема и понижења које би донели градња Кушнерових кула на том месту и претварање касарне 7. пука у хотел.Bas izgleda "great" Srbija.....sve sruseno i prljavo. Jadno.....
Ne znam koliko si pozvan da kritikuješ na tu temu, i ti držiš kinesku uprkos tome šta su uradili celoj istočnoj Srbiji, Zrenjanjinu...Metnuće u američku zastavu, da zapiša Srbiju skroz.
Pogledajte prilog 233693
Ha, ha, to je ironija. Ne odnosi se na obožavanje Kine kao države. Postavljeno u trenutku početka čeličnog prijateljstva Kine i Srbije.Ne znam koliko si pozvan da kritikuješ na tu temu, i ti držiš kinesku uprkos tome šta su uradili celoj istočnoj Srbiji, Zrenjanjinu...
Ne znam koliko si pozvan da kritikuješ na tu temu, i ti držiš kinesku uprkos tome šta su uradili celoj istočnoj Srbiji, Zrenjanjinu...
![]()
Zahvaljujući kineskoj tehnologiji u Boru će se udisati čist vazduh
EnergoprojektGrad Bor ima višedecenijski problem zagađenja vazduha zbog blizine jednog od najvećih evropskih rudnika bakra. Prekomerne količine sumpor-dioksida, nusproizvoda fabrike za topljenje bakra, ugrožavaju zdravlje stanovnika i onih koji žive u gradovima i selima u blizini. Ali prvi putprincip.info
![]()
Srbija ZiÄin Koper: Ozelenjeno viÅ¡e od 130 hektara rudarskih povrÅ¡ina - Bor 030
Svesna da rudarske aktivnosti mogu prouzrokovati oÅ¡teÄenje povrÅ¡ine zemljiÅ¡ta i da, ako se njima ne upravlja pravilno, mogu da imaju negativan uticaj na životnu sredinu, Srbija ZiÄin Koper daje sve od sebe da zaÅ¡titi krhki ekosistem i ulaže velike napore u izgradnju zelenih i rudnika nalik...www.bor030.net
![]()
Hidrosetva za brže ozelenjavanje visokih planira u Boru
Kompanija „Srbija Ziđin Koper“ uložila je do sada 250 miliona dolara u unapređenje stanja životne sredine. Značajna sredstva opredeljena su za rekultivrtvbor.rs
Malo samo za ove koji puše jeftinu antikinesku propagandu.