Šta je novo?

Generalštab

Vise deluje kao da su gledali ovi nasi gde jos mogu para da uzmu sami ponudili ovo u zamenu da i oni budu deo dila.
Ako je čak i tako bilo kako misliš da bi to moglo da se reši sada? Nova vlast pozove Kušnera, Albara i Trampa i kaže im sve što se dogovarali sa Vučićem pada u vodu, sada ste u uzmi ili ostavi situaciji. Da li misliš da je to moguće i da li misliš da Srbija ne bi trpela ozbiljne posledica zbog toga?

Ja sam za to da ti sto su se dogovarali sa njima klece ispod stola i obavljaju posao moleci da se taj dil nekako promeni. Ako uspeju, smanjicemo im dozivotnu samicu na samo dozivotnu kaznu zatvora.

Uostalom, pisao sam vec, to je i njihova bag** koja gleda samo profit. j*** se njima za neko simbolicno ponizavanje Srbije ako umesto toga mogu koji milion vise da zarade. Nek grade visu kulu sa manjom cenom kvadrata i ukupno vecim profitom negde drugde.

1000021619.jpg

Gde su dokazi da je neko sa zapada rekao da ovo mora ovako na ovom mestu?

Vise deluje kao da su gledali ovi nasi gde jos mogu para da uzmu sami ponudili ovo u zamenu da i oni budu deo dila.

Ovo je prilika da američki investitori preurede bivši Generalštab Vlade Jugoslavije i simbolizuje ogroman napredak koji je učinjen u zalečenju rana iz prošlosti. Ovaj projekat pretvoriće simbol prethodnog sukoba u most prijateljstva i obnove - zaključuje Ričard Grenel.

a pisao je o tome i na svom tviteru

Могу лепо да одустану од тога и направе нпр. Трамп хотел на Златибору.

Ovo je prilika da američki investitori preurede bivši Generalštab Vlade Jugoslavije i simbolizuje ogroman napredak koji je učinjen u zalečenju rana iz prošlosti. Ovaj projekat pretvoriće simbol prethodnog sukoba u most prijateljstva i obnove - zaključuje Ričard Grenel.

a pisao je o tome i na svom tviteru
Ma nema tu nikakve dileme. Borbu protiv ovog projekta treba zaboraviti. Čim krenu da ruše Generalštab sve će pasti u zaborav kao i kada je krenuo da se ruši Hotel jugoslavija.

Iako sam desno orjentisan što se tiče političkih stavova , smatram da sa ovim likovima treba graditi savezništvo i odlične odnose, ma ko da sutra bude na vlasti ovde. Ne mislim da će biznis i krupni kapitalisti vratiti Kosovo, ali mislim da ćemo biti na mapi sveta i da ta pozicija ne može da nam donese ništa loše, naprotiv imaćemo jaka leđa, a ovaj projekat ako Bog da biće prvi u moru drugih.

Da se konačno zna da je Srbija TATA na Balkanu i da su najjače svetske glave naši saveznici, a ne saveznici šiptara i hrvata. Tramp toranj u BG upravo će takav utisak ostavljati svakom ko se zatekne u BG.

Vrh