Ma nema tu nikakve dileme. Borbu protiv ovog projekta treba zaboraviti. Čim krenu da ruše Generalštab sve će pasti u zaborav kao i kada je krenuo da se ruši Hotel jugoslavija.
Iako sam desno orjentisan što se tiče političkih stavova , smatram da sa ovim likovima treba graditi savezništvo i odlične odnose, ma ko da sutra bude na vlasti ovde. Ne mislim da će biznis i krupni kapitalisti vratiti Kosovo, ali mislim da ćemo biti na mapi sveta i da ta pozicija ne može da nam donese ništa loše, naprotiv imaćemo jaka leđa, a ovaj projekat ako Bog da biće prvi u moru drugih.
Da se konačno zna da je Srbija TATA na Balkanu i da su najjače svetske glave naši saveznici, a ne saveznici šiptara i hrvata. Tramp toranj u BG upravo će takav utisak ostavljati svakom ko se zatekne u BG.
Zamislite nekog šiptara koji je d***o na Klintona i Klintonov spomenik u Prištini, kad vidi Trump Tower sa Gazele. Nema tu dileme, znaće ko je sada TATA a ko nula.
Pa otkad znam za sebe se smejem tim jadnicima i spomeniku Klintonu i sad trebamo to isto da radimo.
Kula Beograd se deset godina gradi.
Novi izbori u Americi su 2028. godine, sad je 2025. godina.
Tramp puni 79. godina za koji mesec.
Po americkim zakonima, ne mozes biti biran za predsednika vise od dva puta, a njemu je ovo drugi put.
Dakle, Tramp, ako bude ziv, 2028. godine nece ucestvovati na izborima i prakticno prestaje da bude predsednik, sto ce se i zvanicno desiti na samom pocetku 2029. godine.
Politike poput Trampove nisu nikad popularne na duge staze i mogu da opstanu samo u diktaturama poput Srbije.
Vec je prilicno izvesno da ce demokratski kandidat pobediti na sledecim izborima, a i ako bude republikanac, nece biti Tramp i moze biti neko ko ce voditi skroz neku drugu politiku od Trampa i ograditi se od istog.
I onda u kom trenutku ce taj neki ,,Siptar" da dodje i sa Gazele vidi Tramp kulu i znati ko je tata? Oni i rendere imaju neke neozbiljne i nedovrsene, gradnja nije ni blizu pocetku...
Dakle, videce kule nekog lika koji vise nije predsednik i od koga se, sto ce biti sasvim izvesno, novi predsednik SAD-a potpuno ogradio. Verovatno ce biti i optuzbi za korupciju i svasta i u sve to cemo i mi biti utrpani.
Da ne ulazim sad u to infantilno razmisljanje da treba unistiti kulturno nasledje da bi se ,,Siptaru" na Gazeli tresle gace. Pre ce da kaze - vidi ove jadnike, ovi im srusili zgradu, dali nama drzavu, radikali nam je do kraja poklonili i jos dali Amerikancima besplatno da grade tamo gde su ubijali ljude bombardujuci ih da mi imamo nezavisnu drzavu.