Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.216
Pomislio sam da ce mi navesti odmah neki kako je to u svetu normalno, a ja iskreno nemam pojma gde se nalaze zgrade Vlade u svetu jer nisu predmet mog interesovanja.Pa naravno da jeste. Ne samo prekoputa Vlade nego i prekoputa Ministarstva spoljnih poslova.
Doduše advokati Trampovog zeta i sličnih đubradi bi ti sad rekli da nema toliko veze jer ionako njihov Fort Knox na Dedinju bukvalno gleda u jednu od najvažnijih kasarni u zemlji. Ali naravno jasno je da to što im je ta stvar prošla, ne znači da treba i ovo da im prođe. I da je dopustiti jedan takav propust bruka i sramota, ali dopustiti još jedan, dva ili tri... je još gore i sramotnije. Kao kad bi neko nekome silovao ženu, pa ovaj kaže a dobro kak'e veze ima, evo ti možeš sad i ćerku... Taj neki fazon.
Ali živimo u vremenu i sistemu (ne samo mi Srbi, nego ceo svet) u kome najveći kredibilitet i autoritet imaju oni sa najvećim novčanikom i često - najdebljom dijagnozom. Ne oni sa najvećim mozgom, obrazovanjem ili obrazom. Sve struke su postale puka tržišta.
Isuse...
How Jared Kushner’s Luxury Hotel Scheme Ignited a Revolt in Serbia
The project has been described as an insult to Serbia’s dignity and history, with critics lambasting it as a government effort to curry favor with Donald Trump.www.thedailybeast.com
Sace spin da su protivnici poklanjanja ustase i antiSrbi jer 3 kule simbolisu 3 prstaIsuse...
How Jared Kushner’s Luxury Hotel Scheme Ignited a Revolt in Serbia
The project has been described as an insult to Serbia’s dignity and history, with critics lambasting it as a government effort to curry favor with Donald Trump.www.thedailybeast.com
A koja je razlika izmeðu Nove i N1? Dva različita izvira potvrdila?
Pa neće valjda proamerički mediji da budu protiv američkog projekta.Ne, nego očito nema otpora projektu, čim se ne bune ni preko N1, a ni preko Nova.rs.