Vecina forumasa ovde nema taj kapacitet da razume vaznost ovog projekta i koliko mocna jevrejska porodica stoji iza njega.
Srbija mora da iskoristi ovu sansu i uradi sve da se realizuje ovaj projekat! Prvenstveno zbog svoje sigurnosti! Da li mislite da bi se iko usudio da napadne Srbiju u koju Kusneri imaju svoj biznis? Nema sanse! Na kraju krajeva jevreji su ti koji odlucuju ko sme koga da napadne u svetu. Pritom ne treba zaboraviti Trampa ciji hotel bi se verovatno nasao ovde. Siguran sam da bi on jednog dana na otvaranju rekao ,,Bajdena je zanimalo ovde da rusi a mene da gradim".
Sto se tice arhitekture...meni se bas svidja. Mesavina Beograda i Njujorka. Jedino sto nije po nasaj meri jeste to sto svi stanovi nemaju terase. U Njujorku nije popularno imati terasu dok kod nas bas nije popularno nemati terasu. Tu se vidi da arhitekta bas i ne poznaje nase trziste iako je uzeo neke elemente od Beogradjanke.
U svakom slucaju fenomenalan projekat koji treba podrzati. I pozivam forumase da prestanu da se boje svega sto je novo (kad god se pojavi neki novi projekat odmah krecu napadi), promene su dobra stvar zato sto se tako napreduje i razvija.
Pogledajte prilog 192755