Гага
Professional
Изгледа да ће требати за сваку тему отворити и њену "политичку" подтему
Па "ми" народ и "ви" власт.stf":1w00yr72 je napisao(la):Друго, који је то "наш" став? Ко смо то "ми"? А ко сте "ви".
Delija":17ex9ykq je napisao(la):Па "ми" народ и "ви" власт.stf":17ex9ykq je napisao(la):Друго, који је то "наш" став? Ко смо то "ми"? А ко сте "ви".
Јер је крајњи циљ - укидање нације. Не Српске него нације као појма.. Свих нација.Delija":3ujhlt3e je napisao(la):не питају се за било шта што је од већег националног интереса.
Ако ћемо да гледамо потпуно глобалну причу, и ако желиш моје утопистичко мишљење, ја самтрам да нације не треба да постоје јер смо сви ми људи једнаковрдни. Поделе на нације су заосталост из времена када је човечанство било подељено на племена. То је ништа друго до - племенска подела каменог доба.Feanor":3ml2x7v5 je napisao(la):I STF hoces li se odupirati tom ukidanju nacija i postati "fasista" ili ces se prepustiti totalnoj kontorli?
direktor":1cw4hg7h je napisao(la):"Smatramo da ovi (uništeni objekti) koji su u centru grada treba da budu uklonjeni. Tražićemo adekvatne kupce za njih ili druge modalitete da te nepokretnosti što pre stavimo u funkciju", rekao je Rodić.
Drakche":14gk72e3 je napisao(la):Problem su uvek samo pare i gde ih naci.
orion":13mjtdu2 je napisao(la):"Ђе је зрно клицу заметнуло,
онде нека и плодом почине.
је ли инстинкт ал' духовни вођа,
Овде људско запире познање!"