Šta je novo?

Generalštab

icegif-869.gif
 
Pa naravno da jeste. Ne samo prekoputa Vlade nego i prekoputa Ministarstva spoljnih poslova.

Doduše advokati Trampovog zeta i sličnih đubradi bi ti sad rekli da nema toliko veze jer ionako njihov Fort Knox na Dedinju bukvalno gleda u jednu od najvažnijih kasarni u zemlji. Ali naravno jasno je da to što im je ta stvar prošla, ne znači da treba i ovo da im prođe. I da je dopustiti jedan takav propust bruka i sramota, ali dopustiti još jedan, dva ili tri... je još gore i sramotnije. Kao kad bi neko nekome silovao ženu, pa ovaj kaže a dobro kak'e veze ima, evo ti možeš sad i ćerku... Taj neki fazon.


Ali živimo u vremenu i sistemu (ne samo mi Srbi, nego ceo svet) u kome najveći kredibilitet i autoritet imaju oni sa najvećim novčanikom i često - najdebljom dijagnozom. Ne oni sa najvećim mozgom, obrazovanjem ili obrazom. Sve struke su postale puka tržišta.
Pomislio sam da ce mi navesti odmah neki kako je to u svetu normalno, a ja iskreno nemam pojma gde se nalaze zgrade Vlade u svetu jer nisu predmet mog interesovanja.

Mada, to mi je uvek generalno glup argument, kao da postoji zemlja gde je savrseno i gde ako su nesto oni uradili, mozemo i mi jer oni ne grese.

Da ne pricam osim bezbednosti kad tu nikne neki hotel, a prozori od poda do plafona pa budemo vidjali scene kao sto smo vidjali u hotelu Hilton.
 
Ево и неко из струке да дигне глас. Занемарите водитеља са глупим коментарима типа ружне зграде.

 
Molim sve da se umiju hladnom vodom pre nego sto bila sta napisu na ovoj temi, pa tek onda komentarisu.

Vidimo se u subotu!
 
A gdje je kula na mestu postojece kule generalstaba
A ova 3 na mestu zgrade bia iza starog generalstaba krasiva
 
Ahahahaaha Vucic radi sta hoce jer je svaki otpor onaj prevarantsko narkomanski CIA Otpor pa zato nemojmo pruzati otpor jer mozda zalicimo na Otpor.

Ti dodji sa cetnickom divizijom da se pobunis, svi metnite nozeve medju zube i subare na glave, opusteno, dobrodosli.
 
četnička divizija nema zašto da se buni, ova vlast je baš po njihovoj meri.

Već su otvorili Dražin muzej, a eno gradonačelnik najavljuje da će da pretvori i Kuću cveća u patriotski muzej.
 
Ja sam zamolio da se umije prvo hladnom vodom, znam sto sam to napisao. Ali ne slusaju nego udaraju po rakiji 🤦‍♂️
 
Znači dobili su i predratnu zgradu... Stanu kraj skupštine bar dve kule, a ima mesta i kod Beton hale...
 
Neki su kukali kako beograd nema neke kule koje su koncentrisane na jednoj lokaciji već raštrkane po celom gradu. Evo sad dobijamo 4...čisto da nadoknadimo propušteno i da ispravno krenemo od starta.
 
Vrh