Nije isto imati neko mišljenje i botovati.Bez obzira da li se slazes sa nekim ili ne, svako ima pravo da kaze sta zeli, pogotovu ako je misljenje suprotno od vecine. Echo chamber unistava slobodan i kriticki nacin razmisljanja.
Bukvalno zamišljam oksimoron u stilu:Videćemo šta će biti. Biće zanimljivo videti da li će ista ta ekipa da protestuje i protiv amerikanaca, kao što je to činila protiv BnV.
Ma kako god to nazvao, oksimoron je da prozapadni političari i nevladine organizacije oragnizuju protest protiv američkog projekta i to projekta iza kog je jedna od najbogatijih američkih porodica + vrlo verovatno sledeći USA predsednik.Protest protiv grubog krsenja zakona.
Prvo i prvo ja nisam bot. Drugo ti maakr pretpostavljas (ako nisi citao detaljno) cime se bavim, jasno ti je da sam u lovi, i da mi posao ne zavisi od toga ko je na vlasti (osim ako ne mislis da Vucic isto tako lobira za mene i nabacuje mi projekte USA i EU korporacija).Tu je jedini problem sto vi botine u dubini duse znate sta mislite o svemu ovome i znate sta bi bilo da ste vi opozicija, a da zuti ovo rade, a sada morate ovo da branite svojim radikalskim srcima.
То лети, ал` шта би зими?reci cu ti jos jednom da sanjam dan kada ce se na mestu toplane Novi Beograd izgraditi kule od par 200-250 m visine jer bi mi bilo uzivanje da sednem na terasu, pijuckam kafu u ambijentu kao da sam u Bangkoku, Majamiju ili Dubaiju.
Bez brige, ti koji imaju novca za stan na toj lokaciji ne idu na posao. Botuju od kuće.Koliko ce ljudi ziveti u 3 ili 4 kule, svaka po 30 spratova, i kako ce izgledati Kneza Milosa, koja je i ovako prenatrpana, kada svi ti ljudi krenu na posao?
Simbol otpora čemu, zdravom razumu?Људи са 95% свих коментара се слажем. АЛИ ово је земља Србија. Гренела плаћамо ми као лобисту тамо преко баре. Ово је пуштена прича како би се Трампова пажња усмерила мало на нас. Сећате се шта је ОН урадио пред оне изборе кад је ишао Клинтоновим на ноге а Трамп победио. Вероватно рачуна да би сада овим уступком зграде А и Б у случају Трампове победе добио неку милостињу. КО ГОД да је у питању, на том месту треба да буде спомен обележје и да се реконструише зграда и врати својој намени а то је да буде генералштаб односно као што је и дан данас у кули Министарство одбране. Београд на води је нешто потпуно другачије. Ту није било ничег вредног пре, чак се обнавља Бристол, пошта итд.
А ове зграде су симболи отпора! Дакле желим да верујем да је ово само потез пред изборе у САД и да ће на крају испасти другачије.
Vlasnik sam srednje velike IT firme koja posluje iskljucivo sa klijentima iz USA i EU.Nisam citao, mozes da napises jos jednom za mene cime se bavis i koliko love imas.
Ово се заиста слажем. Не постоји никакво оправдање што јавне површине у центру града (и не само у центру наравно), овако изгледају. Овакво стање не може да се правда никаквим недостатком новца или нечим другим. Једноставно, мислим да је у питању јавашлук, незаинтересованост, помешан са корупцијом. Цео центар града је ижврљан, мусав, плоче су расклиматане, стубови уличне расвете излепњени налепницама и огласима. То је истина, и након 10 година једини кривац за то може да буде онај који је све те године на власти.Тротоар буквално као из бомбардовања.
E, ali vidis, to je skroz ok.jer bi mi bilo uzivanje da sednem na terasu, pijuckam kafu u ambijentu kao da sam u Bangkoku, Majamiju ili Dubaiju.
Potpuno tačno i apsolutna odgovornost gradskih vlasti. Svaki put se iznerviram kada vidim neki novi išarani zid i ravnodušnost gradskih službi. Došli smo u situaciju da majmuni vise sa mostova dok ih šaraju i nikom nista.Ово се заиста слажем. Не постоји никакво оправдање што јавне површине у центру града (и не само у центру наравно), овако изгледају. Овакво стање не може да се правда никаквим недостатком новца или нечим другим. Једноставно, мислим да је у питању јавашлук, незаинтересованост, помешан са корупцијом. Цео центар града је ижврљан, мусав, плоче су расклиматане, стубови уличне расвете излепњени налепницама и огласима. То је истина, и након 10 година једини кривац за то може да буде онај који је све те године на власти.
Jesi ti nekad bio na Julinom brdu? Labudovom?Vlasnik sam srednje velike IT firme koja posluje iskljucivo sa klijentima iz USA i EU.
I jos jedna bitna stvar. Ne samo da sam za izgradnju svih solitera koji su trenutno u planu, vec apsolutno podrzavam da se soliteri grade i u drugim delovima grada, a ne samo u centru i na Novom Beogradu. Apsolutno sam ZA da se soliteri i poslovno/hotelski kompleksi grade i na teritoriji Krnjace, Borce, Ovce... jer mislim da je to jedini nacin da se te lokacije urbanizuju i da ne izgledaju kao varosice u unutrasnjosti Srbije. Isto tako mislim da bi bilo fantasticno da se izgrade resort naselja duz obale Dunava, npr. ispod Visnjice (deo koji gleda beloj steni). zatim izmedju Vince i Grocke i izmedju Grocke i Smedereva u kojem bi takodje fokus bio na visokim zgradama koje se nalaze na obali i dobili bi naselja kao sto je npr. Benidorm u Spaniji.
Eto bio sam dovoljno otovren da sa tobom podelim svoje snove i nadam se da ce pravac razvijanja ovog grada ici ka tome.
Београд на води је нешто потпуно другачије. Ту није било ничег вредног пре, чак се обнавља Бристол, пошта итд.