Šta je novo?

GDS Petica Kompleks u Bloku 63

Moj drugar se raspitivao za stan u zgradi, pitao ih je za vreme zavrsetka i koji su im stanovi ostali, ovo je njihov odgovor od juče:

U toku je tehnicki prijem zgrade I finalizacija svih radova. Nadamo se da cemo uspeti da sve to zavrsimo u sledecih 30-tak dana kada I planiramo useljenje zgrade.
Najljubaznije Vas molim da posetite nas sajt http://www.atrijum63.rs pogledate strukture I velicine stanova I kazete koja Vama odgovara kako bi tacno proverio da li ih jos ima u ponudi. Pogledajte Lamele A I B. ( ono sto imamo jos slobodno su 39 m2, 45m2 I poneki veci stan)

U ocekivanju Vaseg odgovora

Srdačan pozdrav,


BASAL doo
Andićev Venac 8/III
11000 Beograd
 
Ko zna koliko njima traje dan? :)
I kako ce da urade tehnicki prijem sa sve skelom na zdradi i armaturi koja viri sa svih strana. Mada, mozda nisu slagali, tehnicki prijem moze da bude u toku i da ne bude odobren. I lepo su rekli da se nadaju da ce uspeti da urade sve u 30 dana, a "nada umire poslednja" :)
Sent using my Nokia Lumia 1320 from Tapatalk
 
To sam se i ja zacudio kad sam procitao 30-ak dana, oni ni sami ne znaju kad će završiti :lol:
 
Ok, ispravite me, mozda gresim.

Razlika izmedju garsonjere i stana je nekada bila u tome sto je stan imao kuhinju kao zasebnu celinu, a garsonjera je imala kuhinju u sklopu neke prostorije, najcesce sobe, ali je bilo slucajeva i da je hodnik u pitanju.

Na sajtu se stan sa osnovom kao na slici oglasava kao jednosoban.
Dal je to po aktuelnoj standardizaciji ispravno?

d3f5205863acb8b80986003d61740a1c.jpg
 
Кад' погледамо цјели тај појас између две улице, (не знам како се именују те две паралелне улице), очито је да није намењен за стамбену изградњу. Значи, ни та зграда није смела бити изграђена. Да је бар угледна па ајде и Боже помози. А, овако ем није смела бити ту направљена ем ружна, нема паркинг. У чијем ли су џепу завршила паре за подмазивање?
 
Laki ovo je gore grsonjera koja po novim propisma mora imati minimun 27,5 mkv Ovdje nema odvojene sobe
 
nije ni cudoo sto im lose ide kad se grade a blok i savaada. samo lud covek bi pored tako ozbiljnih investitora kupilomstan ovde. i mislim da trziste govori ono sta ja pricam.
 
direktor":2alpju2l je napisao(la):
Laki ovo je gore grsonjera koja po novim propisma mora imati minimun 27,5 mkv Ovdje nema odvojene sobe

To se valjda sada zove studio :)
 
Ovima prodaja ide lose posto su cenu stanova postavili i iznad a bloka i neimara, ludi... da su oni stavili po 1450 bez pdva mislim da ne bi imali probleme da prodaju.

a sada kada su sami sebi ucinili medjvedju uslugu time da vec mesecima gradiliste ide puzevim korakom, jos ce im biti teze da izguraju te sulude cene...

Meni licno je odvratno sto je neko pustio da se na ovim povrsinama sada prave stambene zgrade, ali da ih zavrse ne bi imali probleme da ih prodaju. ALi ne po cenama od 1700+ koje sanjaju.
 
Izabrali los trenutak samo malo da su poturili ivajdili bi se ovako nista
 
Lokacija i spratnost zgrade su daleko bolji od navedenih A blok i Neimar. A, što se tiče cene mislim da je realna, kvalitet ima svoju cenu :)
 
@Koketa
Dobro došli na forum. Nadam se da imate znanja (informacija) da nam objasnite kako su ove zgrade bolje od naselja "Ablok" u bloku 67a?
 
Hvala na dobrodošlici :) Malo sam pročitala forume i o pomenutim objektima... A, to je i stvar ličnog utiska meni je lično lep atrijum 63 u odnosu na druge objekte, kao i lokacija... Vidim po slikama na ovom forumu da je i unutrašnjost zgrade jako lepo urađena... Sanitariju su jako lepe :)
 
Rekao bi da su investitori dosli da glancaju lose uradjen posao na terenu plus kasne sa radovima
 
@Koketa
Vidi lutko (u zenskom rodu se obracas), ovo ti je totalno pogresno mesto za reklamu, a jos pogresnije za agitaciju, posebno ako u jednoj prostoprosirenoj recenici 3 puta upotrebis "lepo"
Zato, ili se potrudi da malo mastovitije odradis svoj posao, ili.... ;)

A da, dobro nam dosla :D
 
samo da kažem da ljudi glasaju svojim novčanicima.

a mislim da je jasno šta se ljudima više dopada.
 
Pre bih rekla da je tebi - Laki 72 posao da samo kritikuješ. Mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje, meni je nešto lepo nešto nije. Ne vidim problem u tome što sam žensko.Forum sam pogledala slučajno, drugarica kupuje stan, pa malo istražujem ....Ali, ne bih vas više zadržavala ... Slažem se da svako odlučuje šta će i gde da kupi.
 
Ne vidim ni ja problem u tome sto si zensko.
Naprotiv!
Upravo mi je drago zbog toga.
Jer nam fali taj "zenski ugao" da bi imali kompletnu sliku o nekom objektu ili problemu.

Ok, tebi je 'lepo'
Ali se malo obrazlozi drugima, ako vec medjusobno komentarisemo.
Recimo
"Lepe su zidne obloge"...
"Unutrasnjost zgrade je uradjena sa dosta prirodnih materijala, sto daje prijatnu toplinu"...

Ili
"Svidjaju mi se veliki prozori koji stanovima daju dosta prirodnog svetla

"Keramika je lepa"



cc8ea1924170a8bb19749e0425deca9a.jpg


4f7cd2b5d30f437968df14b2a3af9514.jpg


Ok, meni je onako, Ok, ali posto kazu da je lepota je u oku posmatraca, daj podeli sa nama impresiju, kako ti ovo dozivljavas?

;)
Poz
 
Mene intresuje šta je vama zamerka? Npr. kako čujem prirodna ventilacija kupatila, WC šolja je jako lepa, sve što si nabrojao je + :D
 
@Koketa
Evo , moja prva i osnovna zamerka je izneta na prethodnoj strani, a odnosi se na to da se stambeni prostor koji nema zasebnu kuhinju prodaje kao jednosoban stan.

Dalje, zamerka mi je sto investitor "precutkuje" koliki i kakav objekat planira u drugoj fazi, pa se moze lako desiti da oni koji sada kupe stan sa 'pogledom' zavrse sa pogledom, ali u zid ili komsijin prozor.

Zamerka mi je takodje i to sto je boja fasade totalno promasena, ali to je cisto subjektivan dozivljaj i neka bude do mog 'neukusa'

Takodje mi je 'ogromna' zamerka totalna neozbiljnost u davanju rokova zavrsetka.

Ako neko u danasnje vreme kada je nedostatak love toliko evidentan, kesira 40 -50 ili vise hiljada evrica, ocekuje da zna kada ce moci da se useli u svoj stan - do godisnjeg odmora, do pocetka skolske godine, do kraja kalendaske...
Kada?

Nisam obilazio sam objekat, ali po fotkama imam utisak da je vecina zanatskih radova odradjena 'osrednje' (da budem blag).
To mozda nije tako, moguce da su fotografije lose, ali tako izgleda.

Sta je tebi lepo i pozitivno? ;)
 
Što se tiče gradnje u bloku 63 rokovi su nekoliko puta probijani (planirani rok je bio kraj 2014g).Takodje postoji i neizvesnost po pitanju početka radova druge faze. Ne znam koliko će baš biti "prijatno" budućim stanarima u perspektivi kada bude krenula druga faza radova po pitanju buke,prašine naročito mislim na one stanove okrenute ka samom budućem gradilistu tj. malom TC?

Kako je pominjano na forumu i na susednim parcelama sa obe strane je planirana gradnja.
 
Vrh