Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Tako je, cesto je projektom ovo neprohodna terasa na povucenom spratu, a u realnosti ce je svakako prodati kupcu i urediti kao terasu, ali uz neku nizu cenu.
To je normalna stvar za terase, a i tebi je bolje jer ti je manja kvadratura a samim tim i porez
Mene samo interesuje kako će izgledati Faza 2, jer će ta zgrada biti na bukvalno 2m od terasa stanova zgrade :!: :!: :!:
To je malo glupo što neće da pokažu nikakve planove 2-ge faze, sad kupiš sta koji gleda ka bežaniji i pose par meseci ti dignu zgradu na par metara od prozora
Da li postoji raazlika u kvalitetu gradnje izmedju ovog bloka i Abloka i Savane u bloku 67a?
Takodje, ovi stanovi sto su blago uvuceni (npr stan A7), koliko gube na osvetljenju u odnosu na stan A8, i da li je ta razlika u osvetljenju znacajna? Po vama, koji stanovi imaju najbolju lokaciju u ovom bloku?
Po meni najgori su stanovi sto gledaju ka Bežaniji jer će tu tik do prozora da grade poslovni prostor a najbolji ovi sto gledaju ka J. Gargarina jer tamo nemogu da grade ništa, pa su ti stanovi najbolje osvetljeni. A za razliku izmedju atrijuma i Ab bloka to stvarno ne znam.
Slažem sa da bi po pitanju lokacije najbolji bili stanovi koji gledaju na J.Gagarina. Druga faza radova je u "najavi najave" takodje 2 susedne parcele su takodje kupljene i tu će se zidati verovatno stambeno-poslovni prostor, tako da treba biti spreman na buku,prašinu itd. u narednih nekoliko godina. :?
Podmukli investitori, prave najobičniju demit fasadu!
To je u redu za vikendice i prosečne porodične kuće, ali za zgrade to bi moralo da bude nešto trajnije i kvalitetnije.
Mogli su da stave kamen, trespu... ili i fasadnu ciglu.
Ali ovako obzirom da se zgrade nikada ne farbaju, fasada će propasti za maksimalno 5 godina! :notok:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.