Neki moj savet, ako ne dobiješ dobar kadar u originalu, mislim bolje rečeno ne uspeš da ga uhvatiš, nemoj pokušavati da ga dobiješ preteranim kropom, jer onda imaš jednu veliku mrlju u suštini. Rezolucija nije sve na fotografiji, al ipak treba postići i pristojnu oštrinu sa dovoljnom količinom detalja. Registarska tablica može da ti bude reper. Ako se uopšte ne raspoznaje kao na slici iznad, to znači da si izgubio previše detalja, pretpostavljam, kropujući fotografiju do željenog kadra, ili možda korišćenjem digitalnog zuma preko mogućnosti telefona ili aparata koji si koristio.
112Le se naročito raspao nema gde mu podolit nije krpljen vrara isto 112M su u mnogo boljem stanjuСећам се да 2015. године, када су дошли ИК-112ЛЕ, већина на форуму су причали како ће се брзо распасти, да су непрактични, све у свему, веома лоши. После скоро 10 година, готово сви су у саобраћају, солидно су се показали, а нисам приметио да су се нарочито распали. Последњи пут сам се возио у ИК-112ЛЕ, негде пре 2-3 месеца. Дефинитивно су бољи од ИК-112/218 из 2008, 2012 и 2013. године.
Da u pravu si. Slikao sam ga u brzini.Neki moj savet, ako ne dobiješ dobar kadar u originalu, mislim bolje rečeno ne uspeš da ga uhvatiš, nemoj pokušavati da ga dobiješ preteranim kropom, jer onda imaš jednu veliku mrlju u suštini. Rezolucija nije sve na fotografiji, al ipak treba postići i pristojnu oštrinu sa dovoljnom količinom detalja. Registarska tablica može da ti bude reper. Ako se uopšte ne raspoznaje kao na slici iznad, to znači da si izgubio previše detalja, pretpostavljam, kropujući fotografiju do željenog kadra, ili možda korišćenjem digitalnog zuma preko mogućnosti telefona ili aparata koji si koristio.
Kasnije ću da sređuje jošSređuj ti to još, nalaziš dobre stvari![]()