Neki moj savet, ako ne dobiješ dobar kadar u originalu, mislim bolje rečeno ne uspeš da ga uhvatiš, nemoj pokušavati da ga dobiješ preteranim kropom, jer onda imaš jednu veliku mrlju u suštini. Rezolucija nije sve na fotografiji, al ipak treba postići i pristojnu oštrinu sa dovoljnom količinom detalja. Registarska tablica može da ti bude reper. Ako se uopšte ne raspoznaje kao na slici iznad, to znači da si izgubio previše detalja, pretpostavljam, kropujući fotografiju do željenog kadra, ili možda korišćenjem digitalnog zuma preko mogućnosti telefona ili aparata koji si koristio.
112Le se naročito raspao nema gde mu podolit nije krpljen vrara isto 112M su u mnogo boljem stanjuСећам се да 2015. године, када су дошли ИК-112ЛЕ, већина на форуму су причали како ће се брзо распасти, да су непрактични, све у свему, веома лоши. После скоро 10 година, готово сви су у саобраћају, солидно су се показали, а нисам приметио да су се нарочито распали. Последњи пут сам се возио у ИК-112ЛЕ, негде пре 2-3 месеца. Дефинитивно су бољи од ИК-112/218 из 2008, 2012 и 2013. године.
Da u pravu si. Slikao sam ga u brzini.Neki moj savet, ako ne dobiješ dobar kadar u originalu, mislim bolje rečeno ne uspeš da ga uhvatiš, nemoj pokušavati da ga dobiješ preteranim kropom, jer onda imaš jednu veliku mrlju u suštini. Rezolucija nije sve na fotografiji, al ipak treba postići i pristojnu oštrinu sa dovoljnom količinom detalja. Registarska tablica može da ti bude reper. Ako se uopšte ne raspoznaje kao na slici iznad, to znači da si izgubio previše detalja, pretpostavljam, kropujući fotografiju do željenog kadra, ili možda korišćenjem digitalnog zuma preko mogućnosti telefona ili aparata koji si koristio.
Kasnije ću da sređuje jošSređuj ti to još, nalaziš dobre stvari![]()
Misliš na 206-ice? Prve serije su došle tek 2007. godine. Ikarbus je takav zglob trebao da napravi mnogo ranije. Okasnio je sa njim. To je bio savremen autobus po standardima, i to delimično, 90-tih godina, iako je još 89-te godine došao prvi niskopodnjak iz Neoplana. Motor pozadi u prikolici, dosta niži pod, za 250mm, savremenija ergonomija enterijera, lakše i pristipačnije održavanje mehaničkih sklopova, dužina 18 metara, potencijalno bolje performanse i vozne karakteristike, što nije bio toliko slučaj sa Ikarbusom, jer je nedostajalo vremena za razvoj, mogućnost dosta kvalitetnije zvučne izolacije, korišćenje savremenije mehanike, jer se skoro sve projektovalo za ugradnju u zadnji prepust. Mnogo je prednosti na strani dosta savremenijeg koncepta, a tip kakav je 201, iako je bio dobar posle niza godina usavršavanja, zastareo je još 80-tih godina. Koristio se za kratke zglobne autobuse sa pratećom trećom osovinom, kao i za one koji su vukli još jednu prikolicu preko drugog zgloba. To je Volvo negovao godinama, a tu je bio i čuveni model kod VanHolla, valjda AG300, samo niskopodan u odnosu na naš Ikarbus.Jeste, ti IK201 su bili baš dobri. Nije mi jasno zašto su posle ove odlične serije počeli da prave one iz 2006. Nekako mi se čini da je Ikarbus kako je usavršavao neku seriju, prestajao da je pravi. I oni IK103 iz 2003. su mi bili mnogo bolji od onih iz 2006.
Jeste 206 bio trom. Prve serije su išle odlično, iz 2007., jer su još uvek nosile D2866LUH24 sa 310ks. Kasnije dolazi D20 u najslabijoj izvedbi sa 270ks, al mislim i 1400Nm obrtnog momenta. Ikarbus bi verovatno ubacio i jaču varijantu da je bilo takvog zahteva od strane naručioca, a serijski dolazi tek sa poslednjim primercima iz 2015 godine, kad konačno dobijaju D20 sa 320ks i 1600Nm obrtnog momenta. Ne zaboravimo da su 201-ice imale D2866LUH23 sa svega 260ks, a samo su serije za GSP iz 2006. imale motor kao prve serije 206-ice i naši MAN-ovi SG313.Navodno koliko sam razumeo odustalo se zbog kompresora klime koji nije mogao da se smesti u IK-201 i Euro normi (nisu mogli da nađu rešenje i ubace ležeći motor sa sve izduvom napred, već samo vertikalni motori), a i buke koju je stvarao MAN. Ali zato nije bilo trase da nije mogao da prođe zbog prateće.
Ik-206 je bio tiši, ali i trom zbog veće mase i slabog motora, dok je solać leteo sa D20 motorom i "fojt" prenosom (vozio sam jednog iz redova Presta po Vračaru i uživao).
Te serije su pokazale kao dosta dobre. Sam GSP je zahtevao snažniju mašinu i izmeštanje hladnjaka.Ne, ne. Mislim na IK201 iz 2006. godine (1193, 1194, 938, 939...). Uvek mi je nekako ova Lastina serija iz 2005. delovala kvalitetnije od te za GSP. IK206 je skroz drugi bus i mada ga nisam nešto voleo, nedostaje mi, kao uostalom i ceo Ikarbus.