Otprilike se secam bili su zuti 165,181,199,185,180 isla je vecina na potez 300Да ли се неко сећа, који Мерцедеси из 2003. године су били жути?
I 145,149Otprilike se secam bili su zuti 165,181,199,185,180 isla je vecina na potez 300
Ovo je moja fotografija.
Наведи аутора. За дељење мојих фотографија немаш дозволу. Оне са жигом слободно узимај.
I ja bih jako voleo da se tebi zaključaju svi programi, operativni sistemi i zabavni sadržaji koje ilegalno ili neplaćeno koristiš, kad si već toliki advokat i propovednik apsolutne zaštite i poštovanja intelektualnih prava i svojine do te mere da histerišeš i vodiš ratove sa vetrenjačama i internetom oko jbnih slika autobusa.Да окачи у своје име - нема. Мора да ме пита. А дозволу не дајем из добро познатих разлога. Зато овде качим искључиво са жигом, намештеног тако да не може да се исече ни делић слике нити скине у програмима. Те се слободно могу делити било где. Немам контролу над старијим сликама које сам качио свуда а јако бих волео да могу да се обришу линкови.
Druže, svako ko se samo malo bolje razume u fotošop može da skine taj žig za 2 sekunde. Ovo je smešno šta pišeš…Да окачи у своје име - нема. Мора да ме пита. А дозволу не дајем из добро познатих разлога. Зато овде качим искључиво са жигом, намештеног тако да не може да се исече ни делић слике нити скине у програмима. Те се слободно могу делити било где. Немам контролу над старијим сликама које сам качио свуда а јако бих волео да могу да се обришу линкови.