Šta je novo?

Forumski kviz

Narodno? Hm 🤔

Koji je broj telefona Ade Gegaja? 😄

225883

Edit:pošto je odgovor tačan a ja sam poznavalac diskografije dotičnog odmah nastavljam dalje.

Kako se zvao Pekabelin sladoled sličan današnjem Machu iz Frikoma?

Poslednja izmena:
ošto je odgovor tačan a ja sam poznavalac diskografije dotičnog odmah nastavljam dalje.
Pa pošto si poznavalac, a baš sad diskutujemo o tome, reši dilemu što je lik opsednut telefonom 🤣

Prvi album mu se zove Okreni moj broj, drugi se zove Telefon zvoni, na trećem ima pesmu - Imam drugi broj 🤣

I to je sve pre 225 883 i pitaj boga koliko toga ima 🤣

Ja ga se sećam s onih starih tabli, ali znam da ga nikad nisu imali 😁

Prepuštam pitanje ko ima spremno :)

Bender maločas spomenuo plutokrate na AI temi pa me inspirisao na pitanje...

U filmu Rich flu iz 2024., smrtonosna pošat pogađa plutokrate, tj. najbogatije ljude na svetu i to redosledom ko ima najviše novca. Poznate ličnosti, svetski lideri, pokšavaju panično da ga se oslobode, strahujući da će umreti sledeći.

Ko prvi umire?

(Hint. Prvi ne umire imenom i prezimenom izmišljeni bogataš, nego stvarna pojava u našem svetu...)

Nije i nije 🙂

Inače film nije baš sjajan, mnogo je brz.. ima dosta preambiciozne dijaloge... Ali je dobar porukom koju nosi, al to je za drugu temu...

Prvi pik mi je Bijl Gejts, ali on je doomsday prepper, pa se vrv izvukao. Možda Mark Cukerberg, pre nego što se aplodovao u virtuelni prostor.

Ne. Svetski, uticajni moćnici ne moraju imati pare na sopstvenom računu privatne firme, al su na čelu nečega i zvanično predvode nešto što mnogo košta... I kao takav je u filmu umro prvi...

Bolje reći da mnogo vredi to što predvodi taj svetski uticajni lider, nego mnogo košta, jer nije na prodaju...

Mislim kad bi čak i sva pojedinačna bogatatva sabrali ne bi premašili materijalnu vrednost i univerzalni znacaj toga što on vodi.

Izabran je i ima brojne titule 🙂

Ajde sad je lako...

Ajd jedno lako...

Koji glumac govori "mios dio the pope is dead" u komediji iz 2004.godine.

Pruži neku pomoć Stex.

Ja sam od komedija u tom razdoblju mahom gledao serije.

Vrh