Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jeste oko 4 sata, možda malo preko... Mislim da je jedan X ray pluća samo oko 20 dana života u Beogradu, tj ono što bi inače primio za taj neki period...
A radijacija je u Beogradu oko 45 - 50tak puta manja od one zabeležene na dozimetru... al to tamo varira jako, bukvalno dok stojiš menja se, a kamoli kad napraviš par koraka levo desno...
Što naravno nije slučaj u mestima sa normalnom radijacijom... Beograd je oko 0.10 mikro Siverta/h. I pomalo se menja, kad sam merio išla je od 0.08 do 0.14 u Vinči recimo.
Zanimljivo moj kauč u dnevnoj sobi je 0.19 iz nekog razloga
Акроним BMW (Bayerische Motoren Werke) је у делу јавности, посебно јавности у Немачкој у другој половини прошлог века добио и друго незванично значење.
Које и зашто?
То незванично значење акронима било је повезано са одређенима дешавањима у Западној Немачкој тих година.
Као што можете да претпоставите W је "постало" wagen.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.