Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Браво Мел. Ред је да објасниш, а ја ћу само рећи да је у питању централно место националне мањине из једне суседне земље, што нема неке везе са спомеником, али би сигурно додатно збунило форумску јавност.
А сада нешто комплити дифрент, само се надам да није било.
У ћетири потеза (праве линије) без подизања руке прођите кроз све тачкице. Сигуран сам да има оних који су ово већ радили и знају одговор и ред је да се самоискључе, тј да не учестчвују, имају право само да кажу да су већ раније решили или видели решен одговор. Дакле признаје се само свеже закључено решење.
Мали хинт, није трик питање.
Може бити да није фер, али јако брзо би дошли до решење, и изгубило би чар, јер је јако занимљиво петљати мало па доћи до решења, или га већ сазнати.
Претпостављам да твој кометар значи да спадаш у ону групу од 10% интелигентиних који сами успеју доћи до решења и да си већ дошао, и делује им да спадаш.
едит: ја кад сам решавао не некој необавезној обуци, после пет минута неко је истакао решење и никад нисам сазнао, да ли би га сам могао решити, а надам се да бих.
Провалио сам, треба буквално размишљати аут оф д бокс, али онда јесте трик питање, што би био парадокс. Одох спавати сад, па, ако је тачно, нека нека ноћна птица настави:
Па није трик питање, мада већина претпостави да свако скретање руке мора бити на накој тачки. Ово је управо пример који графички приказује оут оф бокс размишљање.
Свака част @GOJE, нисам ништа мање ни очекивао од тебе:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.