Šta je novo?

Forumski kviz

Niko više da licitira sa godinama za ovako bitno pitanje?

Жао ми што сам "преспавао" ова питања са таблицама. Сетих се интерне шале, шта се деси када се сретну кола из Т. Ужица и Чачка. Одговор је наравно "туча" TU-ČA.

Ај пошто се јављам да покушам да одговорим, или прецизније лупим одговор за Стексово питање. Мислим да је то било мало пошто је мој покојни ћале напустио ФАП, рецимо 1982.

ja se sećam da je je dalji ujak iz ivanjice, imao i stari i novi fap sa mercedesovom oznakom, negde 91, tada je kupio taj novi. A još dugo, dugo vozio i stari, sa njuškom.
Glasam da se poslednja serija proizvela negde 1987.

Ako su na Petlovom/Labudovom brdu spojene crvene zgrade dobile nadimke po nadimcima narodnih heroja cija imena te ulice nose, a u pitanju su Mikine i Sucine zgrade, kako zovemo zgrade na Vidikovcu koje su se pojavljivale u par nasih poznatih filmova?

U pitanju su ove zgrade

One su u Visnjickoj Banji

Da dopunim i olaksam pitanje, u pitanju je ______(nadimak) sokače

Ko je jedini kosarkas koji je igrao za reprezentaciju SFRJ/SRJ/SCG/Srbije na nekom velikom takmicenju, a da je u tom trenutku imao 35 ili vise godina?

Пијани Ваљевац је ту негде на граници, али мислим да је и он испод? Не знам кад је последњи пут играо, пре него га је Кари пензионисао ("Светиславе, Светиславе...").

1987. godiste je, to prvenstvo je bilo 2022. godine, on bi bio drugi da ga Kari nije poslao kuci.

U stvari čekaj, nisam razumeo pitanje. Jel ko je debitovao na velikom takmičenju s 35?

1987. godiste je, to prvenstvo je bilo 2022. godine, on bi bio drugi da ga Kari nije poslao kuci.
Ali na tom prvenstvu 2022. godine je jedini put da je neko sa 35 punih godina ili vise, zaigrao za nasu reprezentaciju, bar ako je verovati Milosu Jovanovicu, a nema razloga da mu se ne veruje.

Prilicno neverovatan podatak, za druge reprezentacije igraju ljudi od 40 plus godina. On kaze da je to jer konstantno punimo roster novim igracima koje konstantno proizvodimo, ja priznajem i to, ali mislim da ima malo i do nedostatka discipline, odnosa prema dresu, a i zestokog rada u mladjim kategorijama koji posle skrati karijere igracima.

Ko bi rekao da nikad nije bilo starijih. :) Valjda sam bio klinac pa su mi one sve legende delovale starije :D

Vrh