Carski.NULA JEDAN DVA TRI
Браво Беки. Штета што си знао тачно, јер би сви жестоко омашили. Најближи би био неко са 80...A te sam izbore guglao pre neki dan jer sam postavljao podatke na temu ,,izbori'' da sprdam starije koji kukaju na mladje
25 posto je.
Jel ovo treba da mi bude kompliment?Beki, od tebe sam ocekivao odgovor na ono moje pitanje
SAD sam pogledao na wikipediji, malo mi je čudan podatak, ne piše ni koja je izlaznost bila ni ko je osvojio ostalih 75%.A te sam izbore guglao pre neki dan jer sam postavljao podatke na temu ,,izbori'' da sprdam starije koji kukaju na mladje
25 posto je.
Upamtio sam jer sam bas razmisljao o tome.Браво Беки. Штета што си знао тачно, јер би сви жестоко омашили. Најближи би био неко са 80...
Misliš onaj pijani bliski rođak, koji se sve vreme svadbe šeta po sali i govori ajmo ajmo (da ustanu da igraju) ovima koji sede i jedu pečenje.Neki bitan lik na tradicionalnoj srpskoj svadbi?
Mogla bi biti nova reč za duhoklonuće jer teško da ima bilo šta više duhoklonije od veselnika.Jel to nova rec kao sto su za depresiju predlozili nas naziv Duhoklonuce?