Šta je novo?

Forumski kviz

A te sam izbore guglao pre neki dan jer sam postavljao podatke na temu ,,izbori'' da sprdam starije koji kukaju na mladje 😁

25 posto je.

Beki, od tebe sam ocekivao odgovor na ono moje pitanje, ali niko nije odgovorio. Tako da cu sad napisati.
Osoba koja sramoti u NBA slavno prezime Nurkic, koji je zbog Jokica morao da promeni klub je Senada Nurkic isto iz Tuzle odakle je kosarkas, u narodu poznata kao Maca Diskrecija. U zadnje vreme je poznata po uslugama koje pruza u Beogradu, nego po ucescu u Zadruzi. Internet je pun njenih eksplicitnih snimaka seksa sa musterijama koje dobro placaju.
Jedina anegdota je sto ne znam koliko je Nurkic cesto prezime u BiH i dal su ovo dvoje uopste familija.

A te sam izbore guglao pre neki dan jer sam postavljao podatke na temu ,,izbori'' da sprdam starije koji kukaju na mladje 😁

25 posto je.
Браво Беки. Штета што си знао тачно, јер би сви жестоко омашили. Најближи би био неко са 80...

Браво Беки. Штета што си знао тачно, јер би сви жестоко омашили. Најближи би био неко са 80...
Upamtio sam jer sam bas razmisljao o tome.

Bas nikakvih informacija o tome nema na internetu.

Prva pomisao je da su Albanci glasali protiv njega, ali onda se setim, a i procitam da su bojkotovali izbore.

Ne znam sta je na kraju razlog tako malog broja glasova, jedini zakljucak koji sam izvukao je da ocigledno nisu bas svi bojkotovali i da su u kombinaciji sa odredjenim brojem Srba dosli do 75 posto protiv Slobe.

Beki a znao si ko je Jusuf Nurkic a ne i Senada... 😅😅 ali dobro, ovo su muslibosnje, pa se prasta, pratimo ipak samo srpsku "scenu" :) mada, ova zivi, radi i "privredjuje" u nasem gradu, tako da je nasa polu-sugradjanka :)

Koje je sledece pitanje?

Sa Senadom bar znaš na čemu si, devojka se pošteno bavi svojim zanatom. Više se blamira Jusuf kao sportista, a težak vehabija...

Ko je nekadasnji vojskovodja, borac za nezavisnost i predsednik sa slike? U Beogradu je pre desetak godina formirana i nevladina organizacija koja u sebi sadrzi sest reci. Poslednje dve reci su ime ovog vojskovodje.
Drzava koju predstavlja ima svoj zvanican naziv, cija pocetna rec sadrzi njegovo prezime.

Prilozi

• 20231110_102142.jpg
    20231110_102142.jpg
    85,9 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Bravo!
U Beogradu je 2012. godine formirano Drustvo srpsko-venecuelanskog prijateljstva Simon Bolivar.
Zvanican naziv drzave je Bolivarska Republika Venecuela.
Koliko me secanje sluzi, u ratu je 6 ili 7 drzava je ostvarilo nezavisnost od spanske imperije. Bolivija se zove po njemu, ali nisam 100% siguran.

Имам и доста новчића са његовим ликом, као и монета које се баш по њему зову, обзиром да сам (поред пива и разних алфанумеричких података) скупљао и новац.

Имали смо модно питање шта је фасцинатор, а сада да видимо шта је - веселник?

Nesto sto je izvedeno od tudjice wessel?
Nema veze s veseljem i slavljem (veseljak) a ni sa veslanjem

Wessel je menjacnica ako se ne varam. Menjac novca ili osoba koja radi u menjacnici

Jel to nova rec kao sto su za depresiju predlozili nas naziv Duhoklonuce?

Беки је на реду, и да објасни одговор, и да постави питање, јер је очигледно да зна. :cool:

To je neka obicna seoska zivotinja, vo (bik) ili konj koji sluzi da pripremi kravu/kobilu za oplodnju.

Veselnik ucestvuje samo u predigri spremajuci partnerku za koitus, a onda ga sklone i puste rasnog bika ili pastuva da obavi posao i oplodi damu.

U knjizi ,,Gusari i zlatno jaje", gde gusari traže zlatno jaje?

Vrh