Šta je novo?

Forumski kviz

Ne znam tačno ulicu, davno sam gledao stan u soliteru pored.

Valjda je ovo?

Poslednja izmena:
То је баш то! Осећај кад гајбу носиш гајби, а на амбалажи урезан "данашњи" датум, а пише оно све са мог аватара, уз коментар "од изворске воде Белог Дрима"... :vops:

Некако сам био убеђен да ће Беки овде да доминира, но изгледа да је у то време тек стасавао за газирани црни сок. :cool:

Poslednja izmena:
I ja sam iz te generacije. Moji su kupovali Peje pivo u Grčkoj, ali ja nisam želeo da finansiram teroriste.

Nego evo jedno kratko pitanje: šta je pravilo rajsferšlusa ?

Auh kakvo pitanje.
Nesto sto se zatvori, mora da se i otvori? :)

То је правило у саобраћају, у коме се две колоне наизменично пропуштају и уливају у једну, тако да увек прође тачно по један члан из сваке колоне.

Interesantno, danas sam nesto novo naucio, sto nije bilo pre 20god kad sam uzeo vozacku.

На чувеном 3К РТС, постојала је антологијска скривена камера у којој је урнисана многа јавна личност. :)

Кога су после комичног терорисања од стране других гостију, убацили да игра коло, да би га гледалац испрозивао, како га (гледаоца) је лично срамота јер људи немају леба да једу, а овај "игра и пева", након чега је нешто заискрило у унутрашњим угловима очију нашег тајног госта?

ау брате, ово је питање та вас старкеље ;) ја се са 3К једино сећам 3К Дур и она глумачка емисија (или је она била на БК?)

То је баш то! Осећај кад гајбу носиш гајби, а на амбалажи урезан "данашњи" датум, а пише оно све са мог аватара, уз коментар "од изворске воде Белог Дрима"... :vops:

Некако сам био убеђен да ће Беки овде да доминира, но изгледа да је у то време тек стасавао за газирани црни сок. :cool:
Ja sam bio mala beba.

Sećam se tih skrivenih kamera, znam da su Kebu urnisali, ali se ne sećam da je igrao kolo.

Иза сваког угла вреба, но није сад Кеба.

Koji tip muzike? Folk? Pop? Rok?

Fanki Dzi? Neko od brace Djogaja?

Vrh