Šta je novo?

Forumski kviz

Ту песму не желим да превалим преко тастатуре. Срећом, баш у то доба сам открио џез и фјужн, па нисам више морао да се ослањам на мтв. Док је тражена песма месецима била мтв хит, ја сам тачно хтео да чупам косу, нарочито у тренуцима, када након неколико минута, креће бриџ, па грозан гитарски соло, који су чак и на мтвију морали да секу. Фала Петру Добрњцу, па дуго нисам чуо ту досаду. Надам се да сте до сада укапирали, да баш и нисам љубитељ тог љигавог попрок звука деведесетих.
Zar ni Torn od Natalije Imbruglije? 😲

Zanimljivo je kako sam uopšte došao do nekih odgovora na pitanje. Recimo za Bekijevo ime sam čuo kada sam ko klinac izjavio da Beki Bekić liči na mog oca, a posle u priči mi rekli kako je njegovo pravo ime. Verujem da drugačije ne bih ni znao 😂😂

Elem.... Slogan " za generaciju koja raste" je deo koje stare reklame?

Ajde da vratimo kviz u regularan tok, pa predlažem da @GOJE postavi naredno pitanje, jer je odgovorio tačno na pitanje o Brajanu Adamsu, jasno je da zna i naziv pesme.

Хвала Митрандире, мада ми је невероватно да нико други не зна. Та песма је била експлоатисана до изнемоглости слушалаца. Ево и рећи ћу наслов на српском, да задржимо регуларност квиза - "Све што радим, радим за тебе".

Тереза Кесовија је учествовала два пута на избору за песму Евровизије. 1972. је представљала Југославију, но кога је представљала први пут - 1966?

Ako je lako, sto nisi dao tacan odgovor tj. naziv zemlje :D :ROFLMAO:

Znaci, ona kao Djokovic, predstavlja Monako i zemlju odakle je? :ROFLMAO:

U Italiji je opšte ograničenje brzine u gradovima 50km/h, ali u grad Tavulia ima jedinstveno ograničenje. Na koliko km/h je tamo ograničenje i zašto baš toliko?

Брајан Адамс, најдосаднија песма на Свету.

Upravo na MTV-u, pogledaj na kom je mestu.. :cool:
Znam, znam.. i meni dođe da se roknem!

Screenshot_20240213_143349_EON TV.jpg

може нека прича уз то, неко објашњење, јер је ова тема, барем је ја тако капирам, пре свега образовно-забавног карактера.

Priča je jednostavna.. rodno mesto Valentina Rosija koji je proslavio Tavulju, MotoGP i broj 46!
A sledeće pitanje je:
Grad(ić) sa slike ?

Grammichele 2_.jpeg

Grammichele Sicily.jpg

Piše ime grada kada se pozicionira kursor na fotografiju ;)

E bzv.. nijesam znao, forumu isključivo pristupam sMobilnog sokoćala.
Znači možemo reći da si ti pogodio? ;)

Ma jok, postavi novo pitanje, ovo prethodno si sam postavio i sam odgovorio.

Vrh