Šta je novo?

Forumski kviz

Jeste Rita.. 🙂

Dogovodite se ko da sledeći pita 🙂

Kako se zove glumica sa slike? U tom filmu sam joj zapamtio gole grudi :) inace je polupoznata ali ozbiljan komad i harizma u to vreme

Prilozi

• 20240212_184239.jpg
    20240212_184239.jpg
    95,8 KB · Pregleda: 174
Meni je omiljeni rendžer bio Bili 😄

Kao štreber i dobar a hrabar... nisam voleo suvu silu 😄 nego i pamet... za razliku od većine drugih dečaka kojima je Bili bio dosadan 😊

Isto niko nije voleo Rafaela u podeli uloga... Svi dečaci bi brže izabrali Leonarda, Mikelanđela, Donatelo pa na kraju Rafaelo... Baš tim redom... Možda zbog oružja koje su koristili...

Meni beli Rendzer... podseca me na Samsona, dugacka kosa, puna usta, siroka ramena, moc, osmeh, harizma... :)

Ma nisam gledao 🙂

Sutra gledam Dinu 1 po treći put.. al ovaj put u bioskopu i nadam se drugom delu ubrzo 🙂

Три мускетара имају саундтрек који певају три плавушана.

A D'artanjan je verovatno Goran Vukosic (sto je snimio duet s Minom Kostic) 🤣🤣🤣

Бехљуљ Бехљуљевић. само је проблем што нико није дао одговор на моје питање. @GOJE је дао певача, али не и песму

Ту песму не желим да превалим преко тастатуре. Срећом, баш у то доба сам открио џез и фјужн, па нисам више морао да се ослањам на мтв. Док је тражена песма месецима била мтв хит, ја сам тачно хтео да чупам косу, нарочито у тренуцима, када након неколико минута, креће бриџ, па грозан гитарски соло, који су чак и на мтвију морали да секу. Фала Петру Добрњцу, па дуго нисам чуо ту досаду. Надам се да сте до сада укапирали, да баш и нисам љубитељ тог љигавог попрок звука деведесетих.

Vrh