Šta je novo?

Forumski kviz

Evo odgovor posto je pitanje ipak pretesko.

Grupa se zove 3+2, iz Temerina su.

Ova dva komentara mi deluju tacno. Pitanje je odlicno da se razumemo, niko nama nije kriv sto smo nepuceni, makar u smislu da su slagali za broj ploca.

Samo me zanima sad cela prica i iskreno mi ova dva komentara deluju najpribliznije istini

1000003652.jpg

1000003653.jpg

1000003654.jpg

Ево нешто лако, на брзину.
Из ког краја града је чувени форумаш MC_ ?

@Beki

Kada si postavio ono pitanje koji umetnik je 2. po prodaji u Usa, setio sam se da sam nekad pročitao ovu priču o grupi 3+2, pa me je inspirisao da postavim ovo pitanje.

Možda je i naduvana priča o 1.5 miliona, ali je činjenica da su prodali ogroman broj ploča i bili veoma popularni, a da niko sem Mađara nije znao ni da postoje.

@Beki

Kada si postavio ono pitanje koji umetnik je 2. po prodaji u Usa, setio sam se da sam nekad pročitao ovu priču o grupi 3+2, pa me je inspirisao da postavim ovo pitanje.

Možda je i naduvana priča o 1.5 miliona, ali je činjenica da su prodali ogroman broj ploča i bili veoma popularni, a da niko sem Mađara nije znao ni da postoje.
Ma, pitanje je odlicno i drago mi je da sam saznao nesto, ali eto, malo sam procackao pa rekoh da podelim.

Msm da bih pogodio i bez propratnog teksta, jer je bio baš prepoznatljiva svetska faca 70ih.

Ajd da ostanemo kod ball handler-a..
Koji dečak na slici gleda košarkaškog Mocarta?

330599806_741949444154840_7393260048253602949_n.jpg

Bravo Beki, košarkaška enciklopedijo!
Tatko je Dell Curry, a eno i Stoktona na klupi..

Pa Stef je isti i danas😁

Klipersi su trejdovali Petruseva u Kingse na pocetku sezone. Za kog igraca je trejdovan?

Jeste, Harden za Petruseva 😁

Trejdovan je za saigraca iz prosle sezone, odnosno prava na njega.

Epski trejd.

Za Mitrovića. Inače i ja sam skupljao NBA 95/96 sličice Panini i posle kartice Upper Deck kad su se pojavile :)

Vrh