Šta je novo?

Forumski kviz

Било је очигледно, два топонима у близини "мог краја".

Уклети зет је Слободан Мулина, не знам сећате ли се да се и Рушка једно време презивала Мулина. Рекох није много познат, ал у Ужицу јесте познат.

Гоје, ти си на потезу.

Poslednja izmena:
Тешко питање беше. Али и квалитетна испомоћ. А, што каже Вокс, ретко антипатична жена.

Како зе назива техника свирања виолине, без гудала, "окидањем" жица прстима?

Знам али нећу дати одговор јер немам ново питање а и идем на неко славље па нећу моћи да пратим квиз, не би било фер да се тако изгубим.
Зато ћу дати хинт, први део речи подсећа на једно познато јело, а они мало безобразнији би тај исти део речи могли повезати и са делом тела који поседује око 50% становништва.

Vjerica Radeta 😄
Рекао бих и Ангел Димов, али знам да јамачно није из твог краја (дочим за Рокија само могу да претпоставим да би ти могао бити земљак).

Kao da ti je Pantograf hakovao profil. 😅

Daj hint za drugi deo reči... Pa da vidim tu ribu?? sa čim mogu da spojim 😄

Тешко питање беше. Али и квалитетна испомоћ. А, што каже Вокс, ретко антипатична жена.

Како зе назива техника свирања виолине, без гудала, "окидањем" жица прстима?
Picikato

Evo još jedno muzičko pitanje.

Koji poznati pevač ima u nazivu svake svoje pesme dva slova c jedno do drugog.

Na tu notu, koji poznati lekar i osnivač Medicinskog fakulteta u Beogradu se nekada potpisivao sa dva ista susedna slova u prezimenu?

@Igor Moze ban za ovih prethodnih nekoliko pitanja (ne racunajuci poslednje)? 🤣🤣🤣

Bih ali Nedeljkovic koristi reč "Picikato" kao i ja ponekad pa mi je nekako glupo a i Noki se pita on je šef na kviz.

Nije picikato problem, ko zna odgovor za ovo cc na primer, da dobije negativne bodove habahahahaha 🤣
Da 1984. g postojao ovaj forum i da je neko postavio pitanje kako se zove frontmen grupe EKV, verovatno bi bila ista reakcija starijih forumaša. Nije problem u pitanjima već u godinama.

На теми о ценама некретнина, летос је качен оглас за кућу у Заклопачи која је оглашена на 950,000 ЕУР. Кућа је недавно продата. Чија естрадна гузица ће се купати у базену пред кућом?

На теми о ценама некретнина, летос је качен оглас за кућу у Заклопачи која је оглашена на 950,000 ЕУР. Кућа је недавно продата. Чија естрадна гузица ће се купати у базену пред кућом?
🤣

Vrh