Рекао бих и Ангел Димов, али знам да јамачно није из твог краја (дочим за Рокија само могу да претпоставим да би ти могао бити земљак).
PicikatoТешко питање беше. Али и квалитетна испомоћ. А, што каже Вокс, ретко антипатична жена.
Како зе назива техника свирања виолине, без гудала, "окидањем" жица прстима?
Jel misliš na moje pitanje?@Igor Moze ban za ovih prethodnih nekoliko pitanja (ne racunajuci poslednje)?
@Kaktus345 Milutin Ivkovic?
Da 1984. g postojao ovaj forum i da je neko postavio pitanje kako se zove frontmen grupe EKV, verovatno bi bila ista reakcija starijih forumaša. Nije problem u pitanjima već u godinama.Nije picikato problem, ko zna odgovor za ovo cc na primer, da dobije negativne bodove habahahahaha
Суботић старији?Nije, ali ovaj takođe ima ulicu. Dosta je stariji.
Slazem se, recimo stop drogi!!!Da 1984. g postojao ovaj forum i da je neko postavio pitanje kako se zove frontmen grupe EKV, verovatno bi bila ista reakcija starijih forumaša. Nije problem u pitanjima već u godinama.
Tačno!Суботић старији?
Pitanje da li si uopste i stariji od Desingera.Btw ja sam bre ovde medju mladjima
На теми о ценама некретнина, летос је качен оглас за кућу у Заклопачи која је оглашена на 950,000 ЕУР. Кућа је недавно продата. Чија естрадна гузица ће се купати у базену пред кућом?