Рекао бих и Ангел Димов, али знам да јамачно није из твог краја (дочим за Рокија само могу да претпоставим да би ти могао бити земљак).
PicikatoТешко питање беше. Али и квалитетна испомоћ. А, што каже Вокс, ретко антипатична жена.
Како зе назива техника свирања виолине, без гудала, "окидањем" жица прстима?
Jel misliš na moje pitanje?
@Kaktus345 Milutin Ivkovic?
Da 1984. g postojao ovaj forum i da je neko postavio pitanje kako se zove frontmen grupe EKV, verovatno bi bila ista reakcija starijih forumaša. Nije problem u pitanjima već u godinama.Nije picikato problem, ko zna odgovor za ovo cc na primer, da dobije negativne bodove habahahahaha![]()
Суботић старији?Nije, ali ovaj takođe ima ulicu. Dosta je stariji.
Slazem se, recimo stop drogi!!!Da 1984. g postojao ovaj forum i da je neko postavio pitanje kako se zove frontmen grupe EKV, verovatno bi bila ista reakcija starijih forumaša. Nije problem u pitanjima već u godinama.
Tačno!Суботић старији?
Pitanje da li si uopste i stariji od Desingera.Btw ja sam bre ovde medju mladjima![]()
На теми о ценама некретнина, летос је качен оглас за кућу у Заклопачи која је оглашена на 950,000 ЕУР. Кућа је недавно продата. Чија естрадна гузица ће се купати у базену пред кућом?