Šta je novo?

Forumski kviz

Tek sad vidim da si i ti napisao Riđica. :D Ja video ovo "omeđeno s tri strane", ostalo nisam pažljivo čitao. :D

Prepuštam pitanje, neka postavi ko prvi smisli :)

Једно лако питање из опште културе.

Како се зове музички жанр заступљен у Румунији еквивалент нашем турбо-фолку?

Ajmo lako pitanjce. Sta je zajednicko bilo Svedskoj, Spaniji, Portugalu i Svici za vreme specificnog perioda u proslom veku?

Како се зове компилацијски хип-хоп албум кога је крајем деведесетих објавила својевремено позната дискографска кућа са седиштем у Шафариковој улици?

Помоћ:
Реч је о дискографској кући Центросцена а на компилацији су се, поред осталих, нашле песме група 187 и Сија.

Мислим да је штета што је пропуштена прилика да понесе тај назив 😄

Ovo postaje pogadjanje a ne znanje. Ko ja da pitam gd zivi tacno u Bg-u Inspektor Blaza bez kljunova? :) to bi jedino @Noki znao

Ne samo da bih znao nego sam sve više uverenja da njemu lično smeta moja klima kad leti kaplje na sims. 😄 ne znam još tačno kome smeta jer se žalila upravnica te zgrade za nekog u prizemlju...

Lik je inače toliko flegma. U javnosti uvek glumata klovna. Uvek neki šareniš oko njega 😄 Potpuno drugi izraz lica, a ovako kao komšija kad šeta pudlicu je mnogo običan, ni po čemu upadljiv lik. Nikad ne bi rekao rok zvezda ili tako nešto. 😁

Ne mislim ništa loše, prosto je mnogo običan. Ja od širom-države poznatih imena očekujem neku ekspresivnost na svakom koraku... A ne X faktor proradi samo kad je upaljeno rec na kameri...

Neki dan sam slušao neke stvari sa tekompilacije al veze nemam kako bi mogao da se zove :D

Помоћ:
Назив се састоји од 3 речи и редног броја

Помоћ:
Реч је о дискографској кући Центросцена а на компилацији су се, поред осталих, нашле песме група 187 и Сија.
Centroscena beše objavila prvi album Dr Iggyja? :D

Centroscena beše objavila prvi album Dr Iggyja? :D
Ух, за први нисам сигуран али један или два албума јесу.
Имали су доста издања домаћег денса, хип-хопа, фолка, попа...

Помоћ:
Назив се састоји од 3 речи и редног броја
Прва српска реп компилација.

Мислим, ако нису узели најгенијалнији могући назив - центропроизвод, онда нека буде овај најдебилнији.

Ау, сад видим одговор, па стварно...

Реално, Центропроизвод је генијална идеја

Ух, за први нисам сигуран али један или два албума јесу.
Имали су доста издања домаћег денса, хип-хопа, фолка, попа...
Proverio sam. Drugi i treći :)

Vrh