Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Када се едитује порука не може се директно додати цитат друге поруке, али може се додати уколико се 1-цитира у текстбокс за "нов пост", 2-селектујеш, копираш 3-прелепиш у текстбокс за едит поруке.
Ако ово пре првог зареза није тачно исправие ме, а ако ипак јесте мжд се може додати с неким слабим приоритетом јер нмп ни колико је то често потребно.

Čisto da se razumemo. Igor mi napisa kao obrazloženje još krajem avgusta - prijavi post.

Neću ja da prijavim Ikin post jer nemam ništa protiv toga što ga je napisao. Post je bio u temi o strancima a na temu penologije tj. krivičnih sankcija. I meni baš zanimljivo što je momak predložio telesne kazne, bičevanje i još razložio kako bi on to taktički sproveo i ja napisao detaljan, stručan odgovor i ti obrisa meni a njemu ostavio.

Pa je moj predlog ili briši oftopik od inicijalnog posta koji skrene temu ili sve prebaci u adekvatnu temu, recimo o kriminalu. Meni ništa ne znači da meni obrišeš i kažeš žali se da se obriše i drugima unazad. Ja nisam ni želeo da se obriše bilo čiji post koji nije na temu tog dana. Svakako ne Ikin. Baš sam želeo da uđem u dijalog al eto stvoriće se nekad uslovi na nekoj drugoj temi da prodiskutujemo o stvarima meni zanimljivim, ako ispratim... Više se iskreno ni ne sećam kako smo došli do teme telesnog kažnjavanja i za koji prestup je predlagana...

Hajde da isprobamo da li radi ispravno ta nova forumska redukcija... jednom srpskom narodnom pesmom, tzv. bećarcem.

Leti, na polju, lako im se diže
Svaka cura gleda, bećari se bliže.

Kada jesen stigne, i dalje će moći.
k***** ih ne izda ni po oštroj hladnoći.

Cure se smeju, bećari se znoje
I snegovi kad veju, ku***vi im stoje.

Na ženidbu ga mole, ali on se ne da
Dok je ravnice, slobodu ne preda.

Ada, Kikinda, Zrenjanin il' Senta
svaki naš bećar je bez konkurenta.

Deluje da je sve redukovano kako treba, problem rešen. 👍
Нзм песму па да покушам да погодим цензурисано.
Да није можда ****ина ?

Али да, за сад нешто ипак пролази цензуру

Нзм песму па да покушам да погодим цензурисано.
Да није можда ****ина ?

Али да, за сад нешто ипак пролази цензуру

Lol... Prošla je bila i treća strofa al je Igor brzo reagovao. 😆

Vrh