Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Када се едитује порука не може се директно додати цитат друге поруке, али може се додати уколико се 1-цитира у текстбокс за "нов пост", 2-селектујеш, копираш 3-прелепиш у текстбокс за едит поруке.
Ако ово пре првог зареза није тачно исправие ме, а ако ипак јесте мжд се може додати с неким слабим приоритетом јер нмп ни колико је то често потребно.

Čisto da se razumemo. Igor mi napisa kao obrazloženje još krajem avgusta - prijavi post.

Neću ja da prijavim Ikin post jer nemam ništa protiv toga što ga je napisao. Post je bio u temi o strancima a na temu penologije tj. krivičnih sankcija. I meni baš zanimljivo što je momak predložio telesne kazne, bičevanje i još razložio kako bi on to taktički sproveo i ja napisao detaljan, stručan odgovor i ti obrisa meni a njemu ostavio.

Pa je moj predlog ili briši oftopik od inicijalnog posta koji skrene temu ili sve prebaci u adekvatnu temu, recimo o kriminalu. Meni ništa ne znači da meni obrišeš i kažeš žali se da se obriše i drugima unazad. Ja nisam ni želeo da se obriše bilo čiji post koji nije na temu tog dana. Svakako ne Ikin. Baš sam želeo da uđem u dijalog al eto stvoriće se nekad uslovi na nekoj drugoj temi da prodiskutujemo o stvarima meni zanimljivim, ako ispratim... Više se iskreno ni ne sećam kako smo došli do teme telesnog kažnjavanja i za koji prestup je predlagana...

Vrh