Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Jbg, za neke teme treba da stoji oznaka da se ne preporučuju za mladje od 12 god. 😂

Jel moze negde da se dobije spisak misljenja koja smemo da imamo i stavove koje smemo da zastupamo, posto vidim da se ne tretiraju svi isto?

Takodje, jel postoji negde hijerarhija clanova, da znam koliko puta smem nekome da odgovorim na poruke koje taj clan meni pise pre nego sto se to okarakterise kao spam?

држи се подаље од нас старијих ;) имамо методе и искуства да отерамо свакога са форума

шалу на страну, пиши шта ти је воља и потруди се да аргументовано одбраниш свој став ако ти исти неко нападне

држи се подаље од нас старијих ;) имамо методе и искуства да отерамо свакога са форума

шалу на страну, пиши шта ти је воља и потруди се да аргументовано одбраниш свој став ако ти исти неко нападне
Mislim da je i problem sto previse argumentovano branim svoje stavove, pa me zanima dokle i koliko smem da odgovaram kada ih neko napada.

Mozda ako samo ljude budem zvao botovima i pretio kako pravim spiskove budem prosao samo sa opomenicom.

Premestiti temu ,,Rudnici Litijuma u Srbiji (Rio Tinto...)" iz podforuma ,,Regionalni razvoj" jer razvoj i Rio Tinto ne idu istu recenicu.

A gde premestiti daj pun predlog kao Solecar... 🙂

@Игоре, да ли би могло једно мало унапређење/побољшање форума!

О чему се ради? Када једно одређено време се не иде на неку од тема/подтема, или се иста не прати редовно, када сте рецимо на некој страни (рецимо 170.) и када после извесног временског периода, не пар дана, него месец дана и дуже, одете на ту тему/подтему, врати те на прву страну (1.) те теме/подтеме!!!
Питање: да ли би могло да се уради тако да се праћење тема/подтема, и после дужег временског перида, настави увек на оној страни где си би задњи пут?
На форуму за аутомобилизам „Гаража“, где сам исто члан, то је тако урађено. И после годину дана кад не идем на неку тему/подтему, наставим да пратим тамо где сам био задњи пут.

Да ли би могао да видиш са @Кутијом да то све среди ?

:sesir:

Твој одговор сам схватио тако, да треба @Кутији да пошаљем мој предлог. Или си му ти већ послао ? ;)

Pa samim tim što ga je tagovao mu je poslao. Stavio ga u cc, fyi...

A ako Gaga da ponudu koju Kutija ne može da odbije?

@Игоре, можда би требало спојити две подтеме у једну, пошто је реч о истом појму!

"Гугл снима Београд за улични поглед" на подтеми "Релакс"
"Гугл и Београд" на подтеми "Беобилд - радионица"

:sesir:

@Гага @Igor @kUdtiHaEX
Tagovanje na ćirilici ne funkcioniše za latinična korisnička imena i obrnuto. To bi bilo dobro srediti, kako bi moglo tagovanje članova da bude funkcionalno. Meni ništa ne znači što će da me taguje čirilično član sa korisničkim imenom na ćirilici, kada forum to ne prepoznaje, pa samim tim mi ne stigne obaveštenje da me je neki korisnik spomenuo. U takvim slučajevima može da se desi i da po desetak dana ne vidim neku poruku, jer ne posećujem sve teme koje pratim, istim intenzitetom.​

Igore, daj opciju da se vidi post sa tnjitera, ne samo linak diskače.

Do narednog malog updatea foruma verovatno se neće učitavati linkovi sa X dok sa Twittera rade.

Vrh