Laki, razumem šta hoćeš da kazeš,gledaću u svakom slučaju da napravim selekciju vesti. Medjutim,nelogično mi je da istovremeno postavljam i komentarišem vest. Mislim da su forumaši ti koji bi trebalo komentarisati vest koju je neko od nas postavio, ako im vest zavredjuje pažnju.Medjutim imamo dosta situacija kad neka tema zavredi pažnju ,a naprosto se ne komentariše. Navešću primer teme koju sam postavio Neobični Hoteli kao što znaš sve postove na toj temi sam ja postavio (osim jednog), medjutim ta tema je za nekih mesec dana pregledana preko 1000puta, znači da postoji jedan odredjen broj članova (što registrovanih što neregistrovanih kojima je ta tema interesantna).
Generalno posmatrano primetio sam da sajt ima oko 3400 registrovanih članova, npr. preko 100 poruka je poslalo 300 članova (da kažemo da 10% registrovanih članova aktivno učestvuje u diskusijama), takodje imamo i jedan veliki broj neregistrovanih članova (medju kojima sam bio i ja skoro 5 godina ) koji ne mogu da šalju poruke.Trenutno dok kucam ovu poruku osim mene na forumu je i 6 gostiju. U svakom slučaju,hvala ti na sugestijama.