Šta je novo?

Evolution Voždovac

Ako se i CityExpert racuna kao sajt, imaju 3 sajta.

Jos jedan fun fact, projekat se na pocetku zvao “Evolution Nova Kumodraska”.
Taj drugi sajt je kada su tek krenuli, ali ga nisu ugasili, novi je treci link koji ste poslali.

Zapravo jeste mi ovaj kompleks u razmatranju, a pitam samo zato što mi je neobično, ali sada već ne znam šta da mislim:confused: a i nije mi jasno čemu služi onakav odgovor?

@Alisa_Bg Izgleda da će se u tom delu Voždovca dosta graditi i u budućnosti tako da kome nije hitno biće solidnog izbora, a videćemo kako će to uticati na cene.

Trenutne

IMG_7028.jpeg
IMG_7029.jpeg
IMG_7031.jpeg

Da li neko zna šta se gradi na parceli 48088? Vidim da je Worbax isto vlasnik, i trenutno su digli betonske zidove po obodu placa

Da li je moguca kupovina na kredit ? Negde sam video da je 50% ucesca odmah uslov ?!

Da, da, proverio... Nazalost, tacno je. Moze na kredit samo s min 50% ucesca. Rekose i da spremaju nove (vise) cene.

Ne mogu da verujem, ovo su ti rekli baš u Worbaxu, ne zastupnici? U maju sam gledao stan i bio na razgovoru u Worbaxu, bilo je 20% učešće plus mi je žena iz prodaje rekla da su potpisivali ugovore i sa 10% učešća preko Erste banke koja je u tom trenutku to omogućavala i njima je to bilo prihvatljivo. Wow

Inače prvenstveno me rok odbio da odustanem jer je bio kraj 2027, iz ovih slika i napretka mislim da je realno da to bude brže, i to osetno.

Ne mogu da verujem, ovo su ti rekli baš u Worbaxu, ne zastupnici? U maju sam gledao stan i bio na razgovoru u Worbaxu, bilo je 20% učešće plus mi je žena iz prodaje rekla da su potpisivali ugovore i sa 10% učešća preko Erste banke koja je u tom trenutku to omogućavala i njima je to bilo prihvatljivo. Wow

Inače prvenstveno me rok odbio da odustanem jer je bio kraj 2027, iz ovih slika i napretka mislim da je realno da to bude brže, i to osetno.

Ovo je poruka koju sam dobio od njih. Ali onda sam pozvao CityExpert i kod njih izgleda moze ?!?!, samo je druga cena. Jeste oktobar 2027. predaleko.

Postovani,

ponuda je aktuelna jos 7 dana,posto se povecavaju cene...
Moguca je kupovina putem stambenog kredita uz ucesce od 50%..

Nazalost,u ovoj fazi projekta nemam mogucnost odobravanja realizacije kupovine
putem stambenog kredita sa manjim ucescem.
Kada se objekat bude priblizio fazi izgradjenosti od 80%,ta sansa ce postojati ukoliko ostanu dostupni zeljeni stanovi.
Nama su i postojeci kes kupci vec platili drugu ratu,to jest ukupno 50% cene,
pa je investitor zeleo da izjednaci kes i kreditne kupce,iako to za mange kreditne kupce nike adekvatno.

Vrh