Šta je novo?

Evolution Voždovac

Meni je samo cudno da ce 384 stana a sada prema novoj prostornoj regulaciji stati u ona 3 kraka..nekako mi deluje malo nemam pojma

Meni je samo cudno da ce 384 stana a sada prema novoj prostornoj regulaciji stati u ona 3 kraka..nekako mi deluje malo nemam pojma
Predali su zahtev za izmenu gradjevinske dozvole, u nastavku mozete da videti koliko ce koja lamela imati po tom novom zahtevu stanova/poslovnih prostora:

Prilozi

• IMG_6984.jpeg
    IMG_6984.jpeg
    136,2 KB · Pregleda: 38
  • IMG_6985.jpeg
    IMG_6985.jpeg
    158,5 KB · Pregleda: 39
Da ali kako ce da povecaju jos jedan nivo na dole? Jedino da sve pomere sa po 1 nivo na gore?

Mozda su krenuli sa Idejom da budu puzle ali prilikom gradnje promenili na obican, mislim da svakako puzzle parking zauzima kao otrpilike dva nivoa

Mozda su npr. u ovom delu ti dodatni stanovi:

Prilozi

• IMG_6988.jpeg
    IMG_6988.jpeg
    138,2 KB · Pregleda: 25
Ovo sve sto smo pisali su pretpostavke, gde ce sta biti… 😃
Bitno je da se radi punom parom i da napreduje. Nego, da li se zna u kojoj ce lameli biti SPA centar, bazeni, teretana? Super sto ce svaka lamela da ima obezbedjenje/portira, bas dosta ima predosti ovaj porojekat u odnosu na sve ostale u ovom kraju

Ovo sve sto smo pisali su pretpostavke, gde ce sta biti… 😃
Bitno je da se radi punom parom i da napreduje. Nego, da li se zna u kojoj ce lameli biti SPA centar, bazeni, teretana? Super sto ce svaka lamela da ima obezbedjenje/portira, bas dosta ima predosti ovaj porojekat u odnosu na sve ostale u ovom kraju
Mnogo je bolja lokacija u odnosu na Nemanjin grad i Vozdov kvart, barem dok jos nije izgradjen UMP

Vrh