Nikola123123
Beginner
- Učlanjen(a)
- 19.06.2025.
- Pohvaljen
- 10
Meni je samo cudno da ce 384 stana a sada prema novoj prostornoj regulaciji stati u ona 3 kraka..nekako mi deluje malo nemam pojma
I meni deluje malo na prvu, ali to je verovatno jer ne moze ni iz jednog ugla da se sagleda celokupna slikaMeni je samo cudno da ce 384 stana a sada prema novoj prostornoj regulaciji stati u ona 3 kraka..nekako mi deluje malo nemam pojma
Da da jos je ranoI meni deluje malo na prvu, ali to je verovatno jer ne moze ni iz jednog ugla da se sagleda celokupna slika
Predali su zahtev za izmenu gradjevinske dozvole, u nastavku mozete da videti koliko ce koja lamela imati po tom novom zahtevu stanova/poslovnih prostora:Meni je samo cudno da ce 384 stana a sada prema novoj prostornoj regulaciji stati u ona 3 kraka..nekako mi deluje malo nemam pojma
Takodje i uvode -5 parking nivo. Nadam se da ovo ne znaci restruktuiranje nekih stanovaPredali su zahtev za izmenu gradjevinske dozvole, u nastavku mozete da videti koliko ce koja lamela imati po tom novom zahtevu stanova/poslovnih prostora:
Hteli su neke puzle ali su odustali od toga, tako da su sada oducili -5Kako ce to da izvedu sa -5 parkingom ako su vec izasli iz zemlje sa radovima?
Do kog nivoa su sad stigli? Da li je se ovo već vidi prvi sprat oči je to prizemlje?Hteli su neke puzle ali su odustali od toga, tako da su sada oducili -5
I mene to zanima, voleo bih da cujem je l moguce to od nekog inzenjeraDa ali kako ce da povecaju jos jedan nivo na dole? Jedino da sve pomere sa po 1 nivo na gore?
Meni nije jasno kako mogu da povecaju za 50 stanova ako je ista spratnostMozda su krenuli sa Idejom da budu puzle ali prilikom gradnje promenili na obican, mislim da svakako puzzle parking zauzima kao otrpilike dva nivoa
Mozda ce da dodaju jos neki spratMeni nije jasno kako mogu da povecaju za 50 stanova ako je ista spratnost
Jako sumnjivo u svakom slučaju, bice veselo kad dodje do dobijanja upotrebne dozvoleMozda su npr. u ovom delu ti dodatni stanovi:
E to je problem u najavi…Jako sumnjivo u svakom slučaju, bice veselo kad dodje do dobijanja upotrebne dozvole
Definitivno napraviti grupu stanara na viberu ili negdeE to je problem u najavi…
Ma kakve te sektaske Viber grupe, za palamudjenja u nedogled, bice sta ce bitiDefinitivno napraviti grupu stanara na viberu ili negdepredlog
Vec postojiDefinitivno napraviti grupu stanara na viberu ili negdepredlog
Mnogo je bolja lokacija u odnosu na Nemanjin grad i Vozdov kvart, barem dok jos nije izgradjen UMPOvo sve sto smo pisali su pretpostavke, gde ce sta biti…
Bitno je da se radi punom parom i da napreduje. Nego, da li se zna u kojoj ce lameli biti SPA centar, bazeni, teretana? Super sto ce svaka lamela da ima obezbedjenje/portira, bas dosta ima predosti ovaj porojekat u odnosu na sve ostale u ovom kraju